Μήνυμα Μπάιντεν στη Μόσχα: Η κυβερνοεπίθεση εναντίον ΗΠΑ δεν θα μείνει «αναπάντητη»

Μήνυμα Μπάιντεν στη Μόσχα: Η κυβερνοεπίθεση εναντίον ΗΠΑ δεν θα μείνει «αναπάντητη» Facebook Twitter
0

Αυστηρό μήνυμα προς τη Μόσχα έστειλε ο Τζο Μπάιντεν, που τόνισε πως η μεγάλη κυβερνοεπίθεση εναντίον των ΗΠΑ δεν θα μείνει «αναπάντητη». 

Ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση σε βάρος αμερικανικών κυβερνητικών υπηρεσιών, για την οποία η Ουάσινγκτον κατηγορεί τη ρωσική κυβέρνηση, θέτει «σοβαρό κίνδυνο» για την εθνική ασφάλεια και δεν μπορεί να μείνει «αναπάντητη».

Σε μια συνέντευξη Τύπου, ο Μπάιντεν κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ για την απογύμνωση της άμυνας των ΗΠΑ έναντι κυβερνοεπιθέσεων, λέγοντας: «Αυτή η επίθεση συνέβη υπό την επίβλεψη του Ντόναλντ Τραμπ, όταν αυτός δεν κοιτούσε».

Ο Μπάιντεν ανέφερε ότι η κυβέρνησή του θα λάβει ουσιαστικά μέτρα για να απαντήσει στην παραβίαση δεδομένων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΤΥΦΩΝΑΣ MELISSA

Διεθνή / «Μην βγαίνετε έξω»: Ο κυκλώνας Melissa σαρώνει την Τζαμάικα - 7 νεκροί στην Καραϊβική

Προβλέπονται «δυνητικά απειλητικές για τη ζωή» ριπές ανέμων, πλημμύρες και καταστροφές αντίστοιχης κλίμακας με αυτές που προκάλεσαν οι κυκλώνες Μαρία το 2017 ή Κατρίνα το 2005
LIFO NEWSROOM