Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ δηλώνουν ότι δεν κάνουν συχνά μπάνιο οι ίδιοι και τα παιδιά τους

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ γιατί δεν κάνουν συχνά μπάνιο οι ίδιοι και τα παιδιά τους Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις μίλησαν για το πόσο συχνά- δεν- κάνουν μπάνιο οι ίδιοι, ή τα παιδιά τους. 

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στο podcast του Νταξ Σέπαρντ «Armchair Expert» και κάποια στιγμή η συζήτηση με κάποιο τρόπο έφτασε στο πόσο συχνά πρέπει να πλένεται κάποιος. 

Την αρχή έκανε ο Σέπαρντ, που είπε στην συμπαρουσιάστριά του, Μόνικα Πάντμαν, ότι η καθημερινή χρήση σαπουνιού στερεί από το δέρμα τα φυσικά έλαια. Άποψη με την οποία συμφώνησαν η Κούνις και ο Κούτσερ. 

«Δεν πλένω κάθε ημέρα το σώμα μου με σαπούνι», δήλωσε η Μίλα Κούνις, διευκρινίζοντας ότι πλένει συγκεκριμένα «κρίσιμα» σημεία. «Πλένω καθημερινά τις μασχάλες μου και τη βουβωνική χώρα και τίποτα άλλο», είπε από την πλευρά του ο σύζυγός της. 

Η Πάντμαν εξεπλάγη που ήταν μειονότητα σε αυτή την παρέα, γιατί πλένει όλο το σώμα της. «Ποιος σας έμαθε να μην πλένεστε;» ήταν η απορία της. 

«Ως παιδί δεν είχα ζεστό νερό, οπότε δεν έκανα έτσι κ αλλιώς πολύ συχνά ντους», της απάντησε γελώντας η Κούνις, ενώ συμπλήρωσε ότι και όταν έγινε μητέρα δεν έκανε καθημερινά μπάνιο τα παιδιά της. 

«Αν μπορείς να δεις τη βρωμιά πάνω τους, καθάρισέ τα. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος», συμπλήρωσε ο Κούτσερ, εξηγώντας το «σύστημα» που ακολουθούν με τα παιδιά τους, που είναι 6 και 4 ετών. Επίσης, συμπλήρωσε πως όταν κάνει γυμναστική «ρίχνω νερό στο πρόσωπό μου» και η Κούνις σημείωσε ότι εκείνη πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεθνή / Χονγκ Κονγκ: Βίντεο δείχνει τη φωτιά να εξαπλώνεται σε δευτερόλεπτα στους ουρανοξύστες - Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Συνελήφθησαν κορυφαία στελέχη κατασκευαστικής εταιρείας με την υποψία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για τη χειρότερη πυρκαγιά εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην πόλη
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM