Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις μίλησαν για το πόσο συχνά- δεν- κάνουν μπάνιο οι ίδιοι, ή τα παιδιά τους. 

 

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στο podcast του Νταξ Σέπαρντ «Armchair Expert» και κάποια στιγμή η συζήτηση με κάποιο τρόπο έφτασε στο πόσο συχνά πρέπει να πλένεται κάποιος. 

 

Την αρχή έκανε ο Σέπαρντ, που είπε στην συμπαρουσιάστριά του, Μόνικα Πάντμαν, ότι η καθημερινή χρήση σαπουνιού στερεί από το δέρμα τα φυσικά έλαια. Άποψη με την οποία συμφώνησαν η Κούνις και ο Κούτσερ. 

 

«Δεν πλένω κάθε ημέρα το σώμα μου με σαπούνι», δήλωσε η Μίλα Κούνις, διευκρινίζοντας ότι πλένει συγκεκριμένα «κρίσιμα» σημεία. «Πλένω καθημερινά τις μασχάλες μου και τη βουβωνική χώρα και τίποτα άλλο», είπε από την πλευρά του ο σύζυγός της. 

 

Η Πάντμαν εξεπλάγη που ήταν μειονότητα σε αυτή την παρέα, γιατί πλένει όλο το σώμα της. «Ποιος σας έμαθε να μην πλένεστε;» ήταν η απορία της. 

 

«Ως παιδί δεν είχα ζεστό νερό, οπότε δεν έκανα έτσι κ αλλιώς πολύ συχνά ντους», της απάντησε γελώντας η Κούνις, ενώ συμπλήρωσε ότι και όταν έγινε μητέρα δεν έκανε καθημερινά μπάνιο τα παιδιά της. 

 

«Αν μπορείς να δεις τη βρωμιά πάνω τους, καθάρισέ τα. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος», συμπλήρωσε ο Κούτσερ, εξηγώντας το «σύστημα» που ακολουθούν με τα παιδιά τους, που είναι 6 και 4 ετών. Επίσης, συμπλήρωσε πως όταν κάνει γυμναστική «ρίχνω νερό στο πρόσωπό μου» και η Κούνις σημείωσε ότι εκείνη πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα. 

 

Με πληροφορίες από CNN