Μια «τεράστια τρύπα» στον ουρανό προκάλεσε το ενδιαφέρον στο Ελσίνκι

Μια «τεράστια τρύπα» στον ουρανό προκάλεσε το ενδιαφέρον στο Ελσίνκι Facebook Twitter
0

Ένα παράξενο σύννεφο που έμοιαζε με τεράστια στρογγυλή τρύπα στον ουρανό, τράβηξε τα βλέμματα και τους φακούς των κινητών στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Το απίστευτο φαινόμενο εντοπίστηκε στον ουρανό της φιλανδικής πρωτεύουσας το πρωί της Τετάρτης και είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν τα social media με εικόνες από το εντυπωσιακό θέαμα.

Την ώρα που οι πολίτες εξέφραζαν απορία για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό το φαινόμενο, το Φινλανδικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο προσέφερε την επιστημονική του εξήγηση, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα γρήγορης μετατροπής υγρού νερού σε κρυστάλλους πάγου που προέρχονται από τα παραπάνω στρώματα νεφών.

Tämänaamuinen #sääilmiö ☁️☁️ #☁️ ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη salla (@ladybuglindholm) στις

Tämänaamuinen #sääilmiö ☁️☁️ #☁️ ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη salla (@ladybuglindholm) στις

Με πληροφορίες από το rt.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM