Μεξικό: Σαρώνει η τροπική καταιγίδα Ντόρα

Μεξικό: Σαρώνει η τροπική καταιγίδα Ντόρα Facebook Twitter
0

Η τροπική καταιγίδα Ντόρα που κινείται στα ανοιχτά της δυτικής ακτής του Μεξικού στον Ειρηνικό ωκεανό, ενισχύεται γρήγορα κι αναμένεται να εξελιχθεί σήμερα σε τυφώνα, σύμφωνα με το αρμόδιο επιστημονικό κέντρο επιτήρησης των των ΗΠΑ (NHC).

 

Αναμένονται άνεμοι με ταχύτητα 110 χιλιομέτρων την ώρα και σφοδρές ριπές ανέμου κατά περιοχές στο πέρασμα του τυφώνα.

 

Παράλληλα, το NHC προειδοποίησε για ισχυρές βροχοπτώσεις στις νοτιοδυτικές ακτές του Μεξικού, ενώ το “μάτι” του τυφώνα αναμένεται να κινηθεί παράλληλα της ακτής του Μεξικού και να παραμείνει εντός της θαλάσσιας περιοχής.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ