Μεξικό: Βρέθηκαν 3.787 θραύσματα οστών σε σπίτι serial killer- Ανήκουν σε 17 θύματα

Μεξικό: Βρέθηκαν 3.787 θραύσματα οστών σε σπίτι serial killer- Ανήκουν σε 17 θύματα Facebook Twitter
0

Αστυνομικοί ερευνητές, που έσκαψαν κάτω από το σπίτι ενός φερόμενου κατά συρροήν δολοφόνου στο Μεξικό, έχουν βρει μέχρι στιγμής 3.787 θραύσματα οστών, τα οποία ανήκουν σε 17 διαφορετικά θύματα. 

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι τα μακάβρια ευρήματα ενδέχεται να μην σταματούν εδώ. Μέχρι τις 17 Μαΐου, οι αρχές έσκαβαν κάτω από τα πατώματα των ορόφων του σπιτιού, όπου ζούσε ο ύποπτος και τώρα σχεδιάζουν να επεκτείνουν τις έρευνες στο έδαφος κάτω από διάφορα άλλα δωμάτια, που ενοικίαζε στην ίδια ιδιοκτησία. 

Εντός του σπιτιού, που ήταν γεμάτο απορρίμματα, βρέθηκαν ταυτότητες και προσωπικά αντικείμενα ανθρώπων που εξαφανίστηκαν πριν χρόνια, κάτι που δείχνει ότι οι δολοφονίες μπορεί να ανάγονται δεκαετίες πίσω. 

Ο αριθμός των θραυσμάτων οστών που βρέθηκε κάτω από τα τσιμεντένια πατώματα του σπιτιού υποδεικνύει ότι τα πτώματα πιθανώς διαμελίστηκαν σε μικρά κομμάτια, κάτι που έχει βάση καθώς ο ύποπτος, που έγινε γνωστός μόνο ως «Andrés», ήταν στο παρελθόν χασάπης, ενώ είχε τεμαχίσει και φιλετάρει το τελευταίο θύμα του. 

«Τα θραύσματα οστών υπόκεινται σε ενδελεχή έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας καθαρίζεται το καθένα ξεχωριστά, ταυτοποιείται σε ποιο σημείο του σώματος ανήκει και μετά τοποθετείται στην ανατομική θέση του, προκειμένου να υπολογιστεί ο ακριβής αριθμός θυμάτων», σημείωσε η τοπική εισαγγελία. 

«Η ανάλυση δείχνει πως, μέχρι στιγμής, τα οστά που βρέθηκαν μπορεί ενδεχομένως να ανήκουν σε 17 άτομα», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση. 

Οι αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει το ονοματεπώνυμο του 72χρονου υπόπτου, που κλήθηκε σε δίκη για την δολοφονία του τελευταίου του θύματος, μιας 34χρονης γυναίκας, την οποία φέρεται να διαμέλισε με κάτι σαν σιδεροπρίονο και μαχαίρια, στις 14 Μαΐου. 

Οι αρχές κατάφεραν να τον πιάσουν, όχι ως αποτέλεσμα εντατικών ερευνών, αλλά επειδή το πιο πρόσφατο φερόμενο θύμα του ήταν σύζυγος ενός διοικητή αστυνομίας, τον οποίο γνώριζε προσωπικά. Επρόκειτο να συνοδεύσει την 34χρονη στα ψώνια της, την ημέρα που εξαφανίστηκε, οπότε ο σύζυγό της υποψιάστηκε τον 72χρονο όταν η γυναίκα του δεν επέστρεψε στο σπίτι. 

Οι αρχές μελέτησαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έδειχναν την γυναίκα να εισέρχεται, αλλά να μην φεύγει, στον δρόμο όπου ζούσε ο ύποπτος. Ο αστυνομικός πήγε στο σπίτι, ήρθε αντιμέτωπος με τον ύποπτο και βρήκε μέσα το διαμελισμένο πτώμα της συζύγου του

Οι αστυνομικοί ερευνητές βρήκανε επίσης γυναικεία ρούχα, ταυτότητες, ηχητικές κασέτες και βιντεοκασέτες που υποδεικνύουν ότι κατέγραφε τα θύματά του και οι δολοφονίες ανάγονται χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 28 κασέτες των 8mm, που σταμάτησαν να κυκλοφορούν το 2007 και 25 VHS, που επίσης σταμάτησαν το 2016.

Συνολικά βρέθηκαν 91 φωτογραφίες, πολλές εκ των οποίων σαν εκείνες που χρησιμοποιούνται σε ταυτότητες, 8 κινητά τηλέφωνα και γυναικεία κοσμήματα και καλλυντικά

Οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν τα οστά για να διαπιστώσουν αν μπορούν να ταυτοποιηθούν τα θύματα μέσω DNA. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ