ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Mel C: Οι Spice Girls θα ήταν χαζές αν δεν ήθελαν να κάνουν νέα περιοδεία

Mel C: Οι Spice Girls θα ήταν χαζές αν δεν ήθελαν να κάνουν νέα περιοδεία Facebook Twitter
Οι Spice Girls στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων το 2012 (Πηγή φωτό EPA)
0

Δύο χρόνια μετά την περιοδεία- reunion των Spice Girls που ξεπούλησε, η Mel C υπαινίχθηκε ότι το συγκρότημα θα επιστρέψει στη σκηνή. 

Μιλώντας στο «Good Morning Britain» η 47χρονη τραγουδίστρια είπε ότι οι Spice Girls θα ήταν «απολύτως χαζές» αν δεν ήθελαν να κάνουν νέες εμφανίσεις. Όταν τη ρώτησε η παρουσιάστρια αν οι φαν τους θα δουν ξανά τις Spice Girls μαζί επί σκηνής, απάντησε «Αυτό είναι το όνειρο». 

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 και αποτελούνταν από τις Μέλανι Τσίσολμ (Mel C), Έμα Μπάντον, Τζέρι Χάλιγουελ, Μέλανι Μπράουν (Mel B) και Βικτόρια Μπέκαμ, ενώ ήταν γνωστές και ως Sporty Spice, Baby Spice, Ginger Spice, Scary Spice και Posh Spice. 

Το 2019 ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, σε μία περιοδεία στη Βρετανία και την Ιρλανδία με 13 συναυλίες. Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν συμμετείχε σε αυτές τις εμφανίσεις. 

Η τελευταία φορά που η Μπέκαμ βρέθηκε επί σκηνής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ήταν το 2021, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου. 

«Ήταν πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσαμε να είχαμε ονειρευτεί. Και θα ήμασταν εντελώς χαζές αν δεν θέλαμε να το κάνουμε αυτό ξανά», δήλωσε η Mel C αναφερόμενη στην περιοδεία του 2019. 

Συμπλήρωσε ότι η ίδια πιέζει πάντα για μία νέα περιοδεία και ότι θα ήθελαν να εμφανιστούν σε περιοχές όπως η Νότια Ασία και η Αυστραλία. 

Στην πορεία τους οι Spice Girls πούλησαν τουλάχιστον 85 εκατομμύρια δίσκους και βρέθηκαν εννέα φορές στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1998, όταν η Χάλιγουελ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας τους. 

Με πληροφορίες από CNN  

Διεθνή
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σχέδιο για τη Γάζα εξελίσσεται καλύτερα από το αναμενόμενο, δηλώνει ο Τζέι Ντι Βανς

Διεθνή / Το σχέδιο για τη Γάζα εξελίσσεται καλύτερα από το αναμενόμενο, δηλώνει ο Τζέι Ντι Βανς

«Κάθε φορά που υπάρχει βίαιη ενέργεια, λέγεται "είναι το τέλος της εκεχειρίας, αλλά δεν είναι το τέλος, είναι αυτό που πρέπει να συμβεί όταν έχετε ανθρώπους που μισούν ο ένας τον άλλο», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Για ποιον λόγο «μπήκε στον πάγο» η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν;

Διεθνή / Για ποιον λόγο «μπήκε στον πάγο» η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν;

Ο Τραμπ είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι αυτός και ο Πούτιν θα συναντιούνταν σύντομα στην Ουγγαρία. Επιπλέον, αναβλήθηκε και η συνάντηση Ρούμπιο-Λαβρόφ που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη
LIFO NEWSROOM
Σαναέ Τακαΐτσι: Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιαπωνίας δηλώνει

Διεθνή / Σαναέ Τακαΐτσι: Από μηχανόβια και ντράμερ στην κορυφή της ανδροκρατούμενης πολιτικής σκηνής της Ιαπωνίας

Η ίδια δηλώνει εργασιομανής, θαυμάστρια της Θάτσερ και αποφεύγει να μιλά για ζητήματα ισότητας φύλου - Ποια είναι η πρώτη πρωθυπουργός της Ιαπωνίας;
LIFO NEWSROOM
«Ο κόρες μου είναι μικρότερες από εσένα»: Τι αποκαλύπτει η Βιρτζίνια Τζουφρέ για τον πρίγκιπα Άντριου στο βιβλίο

Διεθνή / «Ο κόρες μου είναι μικρότερες από εσένα»: Τι αποκαλύπτει η Βιρτζίνια Τζουφρέ για τον πρίγκιπα Άντριου στο βιβλίο

Η κυκλοφορία του έρχεται την ώρα που ο πρίγκιπας Άντριου δήλωσε ότι παραιτείται από τους τίτλους και τις τιμές του λόγω των απανωτών σκανδάλων στα οποία έχει εμπλακεί το όνομά του
LIFO NEWSROOM