Ο Eminem επέτρεψε στην προεκλογική καμπάνια του Τζο Μπάιντεν να χρησιμοποιήσει το «Lose Yourself» στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, παραμονή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

 

«Έχουμε μια προσπάθεια. Μια ευκαιρία. Μια στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία, ψηφίστε», το μήνυμα του Μπάιντεν, μια αναφορά στους στίχους του τραγουδιού του ράπερ. Το ασπρόμαυρο ποστ περιλαμβάνει εικόνες καθημερινότητας, σκηνές από την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου των Δημοκρατικών και εικόνες ανθρώπων που πάνε να ψηφίσουν.

 

 

 

Στο σποτ ακούγεται ο Eminem να τραγουδά τους πρώτους στίχους του τραγουδιού. «Αν είχες μια προσπάθεια, ή μια ευκαιρία, να αδράξεις όλα όσα ήθελες σε μία στιγμή, θα την άρπαζες ή απλά θα την άφηνες να ξεγλιστρήσει;».

 

Ο ράπερ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα social media το σποτ με το λιτό σχόλιο «Μια ευκαιρία, ψηφίστε». Το «Lose Yourself» έχει βραβευθεί με Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού και είναι από το σάουντρακ της ταινίας «8 Mile». Ο Eminem σπάνια δίνει άδεια για τη χρήση του τραγουδιού, σημειώνει το Variety.

 


Μία ημέρα πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ήδη περισσότεροι από 95 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει, σύμφωνα με την καταμέτρηση του U.S. Elections Project στο πανεπιστήμιο της Φλόριντας. Αυτός ο αριθμός προαναγγέλλει ότι θα καταγραφεί η υψηλότερη συμμετοχή της σύγχρονης ιστορίας στις αμερικανικές εκλογές.