Μακρόν: Χορευτής, τραγουδιστής και ηθοποιός με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Μακρόν: Χορευτής, τραγουδιστής και ηθοποιός με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ενόψει τη σημερινής συνόδου δράσης για την Τεχνητή Νοημοσύνη στη Γαλλία. δημοσίευσε deepfake βίντεο που δημιουργήθηκε με την τεχνητή νοημοσύνη και τον δείχνει σε διάφορους «ρόλους».

Ο Γάλλος πρόεδρος εμφανίζεται με διάφορες μεταμφιέσεις σε σκηνές από γνωστές ταινίες και δημοφιλή τραγούδια. Σε μία σκηνή του βίντεο ο Μακρόν χορεύει με την επιτυχία της δεκαετίας του 1980, το “Voyage Voyage”, ενώ σε άλλο σημείο «συμμετέχει» σε μία κατασκοπευτική κωμωδία με τον Jean Dujardin. Επίσης ο Γάλλος πρόεδρος φαίνεται να τραγουδάει ραπ και  να επιδεικνύει τις χορευτικές κινήσεις του.

«Φτιάχνω αυτό το βίντεο προσπαθώντας να σας φτιάξω τη διάθεση», λέει ο Μακρόν και προσθέτει: «είναι καλοφτιαγμένο, με έκανε να γελάσω. Για να σοβαρευτούμε, με την Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούμε να κάνουμε ορισμένα πολύ μεγάλα πράγματα: να αλλάξουμε την υγειονομική περίθαλψη, την ενέργεια, τη ζωή στην κοινωνία μας. Η Γαλλία και η Ευρώπη πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της επανάστασης για να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία και επίσης να προωθήσουν τις αρχές μας».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαγορεύσεις, συγκεντρώσεις και κλίμα έντασης στην Τουρκία - Τι θα γίνει με τον Ιμάμογλου

Διεθνή / Απαγορεύσεις, συγκεντρώσεις και κλίμα έντασης στην Τουρκία - Τι θα γίνει με τον Ιμάμογλου

Γνωστοί δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες ανάμεσα στους συλληφθέντες - Αντιμέτωπος με κατηγορίες για «διαφθορά» και «τρομοκρατία» ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης    
LIFO NEWSROOM
Οι Ινδές σύζυγοι επιτρέπεται να παρακολουθήσουν πορνό, αποφάνθηκε δικαστήριο

Διεθνή / Οι Ινδές σύζυγοι επιτρέπεται να παρακολουθήσουν ερωτικές ταινίες, αποφάνθηκε δικαστήριο

Μια γυναίκα «διατηρεί την ατομικότητά της» ακόμη και μέσα στο γάμο της και η «θεμελιώδης ατομική και γυναικεία ταυτότητά της δεν συνδέεται με την ιδιότητά της ως συζύγου», σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο
LIFO NEWSROOM