Μακελείο με 9 νεκρούς σε εκκλησία στην Ν. Καρολίνα

Μακελείο με 9 νεκρούς σε εκκλησία στην Ν. Καρολίνα Facebook Twitter
0


Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε μια από τις παλαιότερες εκκλησίες μαύρων του Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα, στις νοτιο-ανατολικές ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN που επικαλείται αξιωματούχους, σοροί κείτονται μέσα στην εκκλησία, οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί. ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο γα εννέα νεκρούς. Και τα 9 θύματα είναι μαύροι ενώ οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ενός εγκλήματος μίσους.

Μακελείο με 9 νεκρούς σε εκκλησία στην Ν. Καρολίνα Facebook Twitter


Η αστυνομία του Τσάρλεστον ανακοίνωσε μέσω Τwitter ότι αναζητεί έναν ύποπτο άνδρα, λευκό, ηλικίας 21 ετών. Δεν έχει δώσει πληροφορίες για θύματα αλλά τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν ασθενοφόρα κοντά στην εκκλησία και μεγάλη αστυνομική δύναμη να έχει αναπτυχθεί στο σημείο αυτό.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν επίσης έναν νεαρό --τα χαρακτηριστικά του οποίου ομοιάζουν με αυτού που αναζητεί η αστυνομία-- να φορά χειροπέδες και να κρατείται από δύο αστυνομικούς. Η αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της στο Twitter, συνεχίζει να αναζητεί έναν ύποπτο.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 21.00 τοπική ώρα (Τετάρτης /04.00 ώρα Ελλάδας σήμερα) διευκρίνισε η αστυνομία, μέσα στην Αφρικανική επισκοπική εκκλησία Εμμανουήλ των Μεθοδιστών.


Παράλληλα ο Ερικ Γουάτσον, ο εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Τσάρλεστον, ανακοίνωσε ότι υπήρξε απειλή για βόμβα κοντά στην εκκλησία.
Η αστυνομία κάλεσε τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί περιμετρικά της περιοχής να απομακρυνθεί από εκεί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ