To Λονδίνο αυξάνει τις αστυνομικές περιπολίες μετά το μακελειό στο Ορλάντο

To Λονδίνο αυξάνει τις αστυνομικές περιπολίες μετά το μακελειό στο Ορλάντο Facebook Twitter
0

Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να εντείνει τις περιπολίες που πραγματοποιεί μετά το μακελειό στο Ορλάντο αν και δεν διαθέτει πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών που να υποδεικνύουν ότι υπάρχει ένας αυξημένος κίνδυνος επιθέσεων στην βρετανική πρωτεύουσα.


«Αυξήσαμε τον αριθμό των περιπολιών σε κεντρικά σημεία και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τη κοινότητα των ΛΟΑΔ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Διεμφυλικοί), πραγματοποιώντας επισκέψεις σε κλαμπ και άλλα σημεία της περιοχής με στόχο να καθησυχάσουμε τους θαμώνες και να είμαστε ορατοί» δήλωσε ο διοικητής της μητροπολιτικής αστυνομίας Μακ Τσάιστι.


Το Λονδίνο θα φιλοξενήσει την ετήσια παρέλαση Gay Pride την 25η Ιουνίου. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι θα διατηρήσει τον αριθμό των στελεχών επιβολής του νόμου στα ίδια επίπεδα προκειμένου να εγγυηθεί ότι η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ δίνει προθεσμία λίγων ημερών στον Ζελένσκι για να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ

Διεθνή / Ο Τραμπ δίνει προθεσμία λίγων ημερών στον Ζελένσκι για να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ

Η Ουκρανία ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει στις ΗΠΑ ένα αναθεωρημένο ειρηνευτικό σχέδιο, καθώς ο Ζελένσκι απορρίπτει κατηγορηματικά τις πιέσεις να παραχωρηθούν εδάφη στη Ρωσία
LIFO NEWSROOM