Λονδίνο: Άνδρας δέθηκε με χειροπέδες στην πύλη του Μπάκιγχαμ - Απειλούσε «να κάνει κακό στον εαυτό του»

Λονδίνο: Άνδρας δέθηκε με χειροπέδες στην πύλη του Μπάκιγχαμ - Απειλούσε «να κάνει κακό στον εαυτό του» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές του Λονδίνου όταν ένας άνδρας δέθηκε με χειροπέδες στην κεντρική πύλη του Μπάκιγχαμ και άρχισε να απειλεί ότι «θα κάνει κακό στον εαυτό του».

Πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν άνδρα ντυμένο με λευκό μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι να δένεται με χειροπέδες στις πύλες του Μπάκιγχαμ ενώ γύρω βρίσκονται εκατοντάδες τουρίστες για να δουν το εμβληματικό κτίριο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με σκοπό να διαπραγματευτούν με τον άνδρα.

«Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή πλησίασαν αμέσως τον άνδρα, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 30, και ο ίδιος άρχισε να απειλεί ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του», ανέφερε η μητροπολιτική αστυνομία. 

«Η αστυνομία προσπαθεί να μιλήσει με τον άνδρα για να υπάρξει γρήγορη κατάληξη του συμβάντος και να διασφαλιστεί η ασφάλειά του», πρόσθεσε. 

Διασώστες και αστυνομικοί εθεάθησαν να μιλούν με τον άνδρα έξω από τις κεντρικές πύλες ενώ οι αρχές εκκένωσαν την περιοχή γύρω από την πρόσοψη του παλατιού και απέκλεισαν το σημείο. 

Με πληροφορίες από Daily Mail, Sky News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Επιμένει για τη Γροιλανδία - «Τη χρειαζόμαστε για την εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Επιμένει για τη Γροιλανδία - «Τη χρειαζόμαστε για την εθνική μας ασφάλεια»

Ο Αμερικανός πρόεδρος κλιμακώνει τη ρητορική του για τη Γροιλανδία, απειλώντας με δασμούς όσους αντιστέκονται στα σχέδιά του και υποστηρίζοντας ότι το νησί είναι κρίσιμο για την ασφάλεια των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
«Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

Διεθνή / «Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

«Διαβεβαιώνω όλους όσοι ανησυχούν και αισθάνονται προσβεβλημένοι ότι δεν έχω ούτε την παραμικρή αμφιβολία πως ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης είναι Ελληνες φιλόσοφοι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Αλβανός πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
Ιράν:

Διεθνή / «Με χτύπησαν στο πρόσωπο με πλαστικές σφαίρες»: Μαρτυρίες Ιρανών στα σύνορα με το ιρακινό Κουρδιστάν

Στα χιονισμένα σύνορα του Ιράν με το Ιρακινό Κουρδιστάν, οι πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα, ενώ πίσω τους η καταστολή, ο φόβος και οι διαδηλώσεις συνεχίζονται
THE LIFO TEAM