Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα αποφασίσει για τη συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα μετά τη σύνοδο της G7

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα αποφασίσει για τη συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα μετά τη σύνοδο της G7 Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν θα ανακοινώσει την απόφασή του για το εάν η χώρα του θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της συμφωνίας του Παρισιού για το Κλίμα παρά αφού επιστρέψει από τη Σύνοδο της Ομάδας των Επτά (G7), την 26η και 27η Μαΐου, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.


Ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σον Σπάισερ δήλωσε ότι ο Τραμπ συνεχίζει να ενημερώνεται από συμβούλους του για τα υπέρ και τα κατά της παραμονής ή της αποχώρησης της χώρας από τη διεθνή αυτή συμφωνία και πρόσθεσε πως ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος θα αποφασίσει αφού επιστρέψει από τη σύνοδο της G7 στην Ιταλία κι όχι πριν αναχωρήσει, όπως σχεδίαζε αρχικά.


«Αυτό είναι μια ένδειξη πως ο πρόεδρος θέλει να συνεχίσει να συναντάται με την ομάδα του» για να εξεταστεί σε βάθος το ζήτημα και «να καταλήξει σε μια απόφαση για το τι είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ», είπε ο Σπάισερ κατά την ενημέρωση των συντακτών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Οι αναλυτές λένε ότι το Κρεμλίνο δίνει προτεραιότητα στον δικό του πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, καθώς και στις σχέσεις του με τα έθνη του Κόλπου που δεν θέλουν ένα ισχυρότερο Ιράν
LIFO NEWSROOM
Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει τη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για θεραπευτικούς σκοπούς

Διεθνή / Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει την ιατρική χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών

«Η ψιλοκυβίνη παραμένει ένα μη εγκεκριμένο φάρμακο, αλλά επιτρέπεται πλέον να τη συνταγογραφήσει ένας πολύ έμπειρος ψυχίατρος σε ασθενείς με κατάθλιψη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας
LIFO NEWSROOM