Λάτρης του σούσι πήγε στην τουαλέτα και έβγαλε ένα γιγαντιαίο σκουλήκι-ταινία από μέσα του

Λάτρης του σούσι πήγε στην τουαλέτα και έβγαλε ένα γιγαντιαίο σκουλήκι-ταινία από μέσα του Facebook Twitter
3

Ένας μανιώδης λάτρης του σούσι πήγε εσπευσμένα στο Κοινοτικό Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας μόλις διαπίστωσε πως ένα σκουλήκι-ταινία προσπαθούσε να βγει από το σώμα του την ώρα που βρισκόταν στην τουαλέτα.

Την ιστορία αποκάλυψε ο δρ. Kenny Bahn, ο οποίος εργάζεται στο συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ιατρικού περιεχομένου, «This Won't Hurt A Bit».

Στο επεισόδιο με τίτλο «Παράσιτα», ο δρ. Bahn δήλωσε ότι ο νεαρός ασθενής, ασιατικής καταγωγής, ισχυρίστηκε ότι είχε διάρροια και αίμα στα κόπρανα πριν πει στους γιατρούς: «Θέλω να με εξετάσετε για σκουλήκια».

Ο ασθενής, ο οποίος δεν κατονομάζεται, ανέφερε ακόμη ότι νόμισε αρχικά πως τα εντόσθιά του βγαίνουν προς τα έξω, κάτι που του έδωσε την εντύπωση ότι πέθαινε.

Στη συνέχεια, όμως, κατάλαβε πως πρόκειται για σκουλήκι και ξεκίνησε να το τραβάει προς τα έξω ώσπου το έβγαλε όλο.

Λάτρης του σούσι πήγε στην τουαλέτα και έβγαλε ένα γιγαντιαίο σκουλήκι-ταινία από μέσα του Facebook Twitter

Ο δρ. Bahn, ωστόσο, δεν είχε πειστεί με τους ισχυρισμούς του ασθενή μέχρις ότου αυτός έβγαλε ένα κομμάτι χαρτί υγείας και του έδειξε το γιγαντιαίο σκουλήκι-ταινία.

Μόλις το ξετύλιξε και το μέτρησε, διαπίστωσε ότι είχε μήκος πάνω από 1,5 μέτρο.

Ο ασθενής συνειδητοποίησε ότι είναι πιθανό να κόλλησε το παράσιτο λόγω της καθημερινής κατανάλωσης σασίμι σολομού.

Γι' αυτό το λόγο ζήτησε από τον γιατρό να υποβληθεί σε θεραπεία προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το σκουλήκι-ταινία έχει αφαιρεθεί πλήρως από το σώμα του.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να δήλωσε στον δρ. Bahn ότι δεν έχει καμία διάθεση να φάει σολομό ποτέ ξανά.

Την ώρα που τα περιστατικά παρασιτικών σκουληκιών αυξάνονται στις δυτικές χώρες, η κατανάλωση σούσι ενέχει κινδύνους για την υγεία λόγω της πιθανής παρουσίας τους στα ψάρια και τα καλαμάρια, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάιο στο Βρετανικό Ιατρικό Περιοδικό (BMJ).

Με πληροφορίες από FOX και International Business Times

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όποιος τρώει ωμό ψάρι, κρέας κλπ. ή έστω και μισοψημένο όπως κάνουν οι αμερικάνοι είναι τρελός. Υπάρχουν παράσιτα που μπορούν να καταλάβουν και να οικειοποιηθούν ολόκληρο το σώμα και κάποια από αυτά να κινηθούν στη συνέχεια μέσω της ροής του αίματος και να κατοικοεδρεύσουν σε ζωτικά όργανα, καρδιά, πνεύμονες, ήπαρ ακόμα και εγκέφαλο. Αν δείτε στο Youtube τι βγάζουν μέσα από κάποιους δεν θα ξανά φάτε τίποτα ωμό, ούτε καν κηπικά. Κανονικά το σούσι θα έπρεπε να απαγορευτεί ως βόμβα για τη δημόσια υγεία.
Noodles for the win λέμε! Οι μακαρονάδες και πάλι μπροστά!Απο κινέζικα μόνο αυτά με λαχανικά ή και με κομμάτια κρέας (όχι ωμό) τρώω συν τίποτα ρύζι και κοτόπουλο. Όλα τα άλλα πέρα απ την γεύση δεν μου γεμίζουν το μάτι, τα σούσι ειδικά δεν τα έχω αγγίξει ποτέ μου. Εντωμεταξύ και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο πια, έχουν κερδίσει πολύ έδαφος! Είναι της μόδας πια το σούσι.