Λάιονελ Ρίτσι, Κέιτι Πέρι και Take That -χωρίς τον Ρόμπι Γουίλιαμς- στην τελετή στέψης του Καρόλου

Κάρολος: Λάιονελ Ρίτσι, Κέιτι Πέρι και Thake That χωρίς τον Ρόμπι Γουίλιαμ στην τελετή στέψης Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Κέιτι Πέρι, οι Take That και ο Λάιονελ Ρίτσι είναι μεταξύ εκείνων που θα τραγουδήσουν στη συναυλία για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Η συναυλία με τους Κέιτι Πέρι, Λάιονελ Ρίτσι και Take That για την στέψη του βασιλιά Καρόλου θα γίνει στους χώρους του Κάστρου του Ουίνδσορ, την επομένη της τελετής στέψης, στις 7 Μαΐου, με κοινό άνω των 20.000 ατόμων.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν επίσης ο Ιταλός τραγουδιστής της όπερας Αντρέα Μποτσέλι, ο Ουαλός βαρύτονος σερ Μπράιαν Τρέφελ και η Φρέια Ρίντινγκς.

Η συναυλία για την τελετή στέψης θα βασίζεται σε θέματα αγάπης, σεβασμού και αισιοδοξίας.

Η Κέιτι Πέρι, η οποία έχει πουλήσει 57 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, έχει στενή σχέση με τον βασιλιά Κάρολο Γ', ο οποίος την διόρισε το 2020 στο British Asian Trust.

Είπε ότι είναι «ενθουσιασμένη» που κάνει συναυλίες και «βοηθά να ρίξει περισσότερο φως» στο ταμείο προστασίας των παιδιών, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για λόγους, όπως είναι η εύρεση λύσεων για την παράνομη εμπορία παιδιών».

Ο Λαϊονελ Ρίτσι, ο οποίος ήταν ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης «The Prince's Trust», χαρακτήρισε τη συναυλία για την τελετή στέψης «ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά στη ζωή» ενώ είπε ότι είναι τιμή του να συμμετάσχει στη γιορτή.

Ωστόσο ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν αναμένεται να εμφανιστεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Take That, που δεν έχουν εμφανιστεί μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια.

Τα μέλη των Take That είπαν ότι «ανυπομονούν» να επιστρέψουν στη σκηνή.

Στην συναυλία για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, θα υπάρξουν επίσης χαρακτηριστικά στοιχεία από τα τέσσερα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου, με κοινοτικές χορωδίες και συγκροτήματα μουσικής που θα συνδυαστούν για να σχηματίσουν τη Χορωδία της στέψης 300 ατόμων, στην οποία θα ηγηθούν οι Αμάντα Χόλντεν και ο Μότσι Μαμπούς.

Η συναυλία θα συνοδεύεται από σόου με οθόνες, drone, λέιζερ, προβολείς και ειδικούς φωτισμούς.

Η συναυλία, σε παραγωγή του BBC Studios, θα μεταδοθεί ζωντανά στο BBC One, το BBC iPlayer, το BBC Radio 2 και το BBC Sounds.

Η εκδήλωση θα αντικατοπτρίζει ένα ευρύ μείγμα μουσικών ειδών από ποπ έως κλασική μαζί με χορό.

Στη συναυλία θα παραβρεθούν μέλη του κοινού και καλεσμένοι της βασιλικής οικογένειας.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Christopher Anderson «αποδομεί» με τον φακό του την αψεγάδιαστη εικόνα των ανθρώπων του Τραμπ

Διεθνή / Ο Christopher Anderson «αποδομεί» με τον φακό του την αψεγάδιαστη εικόνα των ανθρώπων του Τραμπ

Ο Αμερικανός φωτογράφος εξηγεί ότι στόχος του δεν ήταν να προκαλέσει, αλλά να αποτυπώσει την πολιτική εξουσία χωρίς φίλτρα, μακριά από τη στιλιζαρισμένη εικόνα που επιβάλλει το Trumpworld
THE LIFO TEAM
Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM
O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να περηφανευτεί για τον εαυτό του και να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν

Διεθνή / O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν και να περηφανευτεί για τον εαυτό του

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε καμία νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής στις ΗΠΑ, αντ' αυτού τα έβαλε με τους μετανάστες και τα τρανς άτομα
THE LIFO TEAM