Κύπρος: Ο «Ορέστης» ομολόγησε τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας που βρέθηκε στο φρεάτιο

Κύπρος: Ο «Ορέστης» ομολόγησε τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας που βρέθηκε στο φρεάτιο Facebook Twitter
H Arian Palanas Lozano, ένα ακόμα θύμα του «Ορέστη»
0

Τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες σε φρεάτιο στην Κύπρο, παραδέχθηκε ο 35χρονος «Ορέστης». 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κυπριακό philenews.com, o 35χρονος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.

Κατά την ομολογία του ακούστηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που σκότωσε το δεύτερο θύμα, την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε και επισήμως ότι παραδέχτηκε και τις δολοφονίες της Marry Rose, από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της.

Σύμφωνα με το philenews.com πρόκειται για την 38χρονη Arian Palanas Lozano, επίσης από τις Φιλιππίνες, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 21 Ιουλίου του 2018, στην Αγλαντζιά.

Ο 35χρονος φέρεται να είχε γνωρίσει την 38χρονη Arian Palanas Lozano μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. 

Ο «Ορέστης» φέρεται να κατέθεσε πως αφού γνωρίστηκε με την 38χρονη, έκαναν σεξ στο σπίτι του, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε τη σορό της στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

 

Κύπρος: Ο «Ορέστης» ομολόγησε τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας που βρέθηκε στο φρεάτιο Facebook Twitter

Υπέδειξε το σημείο όπου έριξε τη σορό της εξάχρονης

Πριν από το δικαστήριο, ο «Ορέστης» μεταφέρθηκε ξανά στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε εκ νέου πού έριξε τη σορό της εξάχρονης Sierra.

Ο 35χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου έριξε την σορό τυλιγμένο με ένα σεντόνι πτώμα, στο οποίο είχε δέσει πέτρες.

Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν και έτσι ξαναπήρε τη σορό, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και την έριξε πίσω στη λίμνη.

Κύπρος: Ο «Ορέστης» ομολόγησε τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας που βρέθηκε στο φρεάτιο Facebook Twitter

Οι έρευνες στο φρεάτιο συνεχίζονται σήμερα καθώς εκτιμάται πως μπορεί να κρύβει περισσότερα πτώματα.

Στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της Φιλιππινέζας Marry Rose, ενώ οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν την 6χρονη κόρη της, Sierra, η σορός της οποίας αναζητείται στην περιοχή του Ξυλιάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Yπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος «Ορέστης» που κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί.

Ωστόσο οι χθεσινές έρευνες οδήγησαν σε νέες αποκαλύψεις καθώς στο φρεάτιο βρέθηκε το πτώμα άλλης γυναίκας το οποίο τελικά ανήκει στην Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM