Κύπρος: Νεογνό εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα - Σε δημόσιες τουαλέτες

Κύπρος: Νεογνό εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα - Σε δημόσιες τουαλέτες Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΕΡΑ
0

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής στις κυπριακές αρχές, μετά τον εντοπισμό νεκρού βρέφους, τυλιγμένου σε σακούλα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου, υπάλληλος καθαρισμού  στα δημόσια αποχωρητήρια στην πλατεία Σολωμού στη Λευκωσία, είδε μια σακούλα που θεώρησε ύποπτη και κάλεσε τις αρχές. 

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, εντοπίζοντας νάιλον σακούλα μέσα στην οποία υπήρχε νεκρό ένα νεογνό. 

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασαν μέλη εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστές. 

Η σορός του νεογνού μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επρόκειτο για αγοράκι σε τελειόμηνη κύηση, ωστόσο η νεκροψία θα δείξει το μήνα κύησης, αν το παιδί γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό, την εθνικότητα κ.ο.κ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM