Κύπρος: Νεκρό 14χρονο παιδί - Έπεσε από πολυώροφο κτίριο

Κύπρος: Νεκρό 14χρονο παιδί - Έπεσε από πολυώροφο κτίριο Facebook Twitter
Φωτ.: cyprustimes.com
0

Στο κενό κατέληξε ένα 14χρονο παιδί, μετά από πτώση πολυώροφου κτιρίου στην Κύπρο.

Κυπριακά μέσα μεταφέρουν, ότι το παιδί έπεσε -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες- από μεγάλο ύψος σε κτίριο στη Λεμεσό και πιο  συγκεκριμένα στην περιοχή της Νεάπολης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 7:00 το απόγευμα, έλαβε κλήση για πτώση ανήλικου από ψηλό πύργο. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου και εντόπισαν το παιδί. Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, ωστόσο, σύντομα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι συνθήκες του συμβάντος παραμένουν αδιευκρίνιστες και διενεργούνται οι απαιτούμενες έρευνες, ενώ στο σημείο κλήθηκαν και ιατροδικαστές. Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. 

Με πληροφορίες από Cyprus Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM
Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Διεθνή / Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Η αβεβαιότητα γύρω από το ποιος θα αναλάβει τον έλεγχο του Ιράν σε περίπτωση αλλαγής καθεστώτος, αλλά και η πιθανότητα μακράς περιφερειακής αναταραχής, καθιστούν τη στρατηγική σιωπή του Ισραήλ κρίσιμη και επικίνδυνα εύθραυστη
THE LIFO TEAM