Κύπρος: Η Βουλή θα δημοσιοποιήσει τη λίστα μη εξυπηρετούμενων δανείων βουλευτών, δημάρχων και άλλων πολιτικών

Κύπρος: Η Βουλή θα δημοσιοποιήσει τη λίστα μη εξυπηρετούμενων δανείων βουλευτών, δημάρχων και άλλων πολιτικών Facebook Twitter
EPA
0

Η Βουλή των Αντιπροσώπων Κύπρου έδωσε το «πράσινο φως» για τη δημοσιοποίηση λίστας που αφορά μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Με 47 ψήφους υπέρ, μία κατά, και την αποχή του κόμματος της ΕΔΕΚ στην ψηφοφορία, αποφασίστηκε η ανάρτηση της επίμαχης λίστας στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής.

Τους σχετικούς πίνακες είχε στείλει με επιστολή της στις 4 Απριλίου του 2019 προς τον τότε πρόεδρο της Βουλής της Κύπρου Δημήτρη Συλλούρη, η πρώην διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Σε αυτή τη λίστα συμπεριλαμβάνονται πολιτικά πρόσωπα, βουλευτές, δήμαρχοι και, γενικότερα, πρόσωπα από τον Δημόσιο βίο της Κύπρου.

Πρόκειται για δάνεια, χρεωστικά υπόλοιπα πιστωτικών καρτών και συνεργασίες των εν λόγω προσώπων με τα τραπεζικά ιδρύματα της Κύπρου μέχρι το τέλος του έτους 2018, για αυτό και κατά τους εμπλεκόμενους επιδέχονται τροποποιήσεων.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση στην Τουρκία: Στους έξι οι νεκροί - Αγνοείται ο δράστης

Το κρατικό πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα Sabah ανέφεραν ότι οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται αρχικά να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση
THE LIFO TEAM