Κύπρος: Άνδρας κλωτσούσε γυναίκα που είχε μωρό στην αγκαλιά της

Κύπρος: Άνδρας κλωτσούσε γυναίκα που είχε μωρό στην αγκαλιά της Facebook Twitter
0

Βίντεο από την Κύπρο, όπου άνδρας κλωτσά γυναίκα η οποία κρατά μωρό στην αγκαλιά της, κάνει από το πρωί τον γύρο του Διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται άνδρας να κλωτσά γυναίκα που κάθεται στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια να επιτίθεται σε άνδρα. Έπειτα, επιστρέφει στη γυναίκα και της επιτίθεται ξανά, ενώ ένας άλλος άνδρας προσπαθεί να τον σταματήσει.

Το βίντεο του ξυλοδαρμού -Σκληρές εικόνες

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Κύπρου και μετά από έρευνες συνελήφθη 43χρονος.

«Το θύμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να επιτεθεί έτσι ωμά σε μια γυναίκα ενώ κρατούσε το παιδί της, χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο», ανέφερε ο διευθυντής του Generation for change cy, Etinosa Erevbenagie-Johnbull, στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι».

Όπως ενημερώνει ο κ. Erevbenagie-Johnbull, ωστόσο, μηχανικοί διαπίστωσαν βλάβη. Εκείνος, αρνήθηκε και η γυναίκα του είπε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Generation for change cy ο άνδρας της είπε «μπορείς να με καταγγείλεις οπουδήποτε, κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα επειδή είμαι στη χώρα μου»,

Η γυναίκα κάθισε στις σκάλες και μετά εκείνος επιτέθηκε σε εκείνη και τον συγκάτοικό της.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Erevbenagie-Johnbull, απάντησε ότι γυναίκα είναι αιτήτρια ασύλου και το παιδί της είναι 11 μηνών.

Με πληροφορίες SigmaLive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ