Κρίσι Τέιγκεν: Οι γυναίκες είναι απροετοίμαστες για τη μητρότητα λόγω της «τελειότητας του Instagram»

Κρίσι Τέιγκεν: Οι γυναίκες είναι απροετοίμαστες για τη μητρότητα λόγω της «τελειότητας του Instagram» Facebook Twitter
0

Η Κρίσι Τέιγκεν θέλει να εξαλείψει την ιδέα περί τελειότητας στην εγκυμοσύνη, τονίζοντας ότι το Instagram λειτουργεί ανασταλτικά. 

Το 36χρονο μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ συμμετείχε σε εκδήλωση της Frida Mom, όπου μίλησε για την ανακριβή εικόνα της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της μητρότητας στα social media.

Η Τέιγκεν σημείωσε ότι «η τελειότητα του Instagram είναι μεγάλος παράγοντας» στο γιατί οι γυναίκες είναι συνήθως απροετοίμαστες για τις εμπειρίες που έρχονται.

«Ο τρόπος να φτιάξεις μητέρες με αυτοπεποίθηση είναι μέσω συνεννόησης και δημιουργώντας έναν δεσμό», εξήγησε. «Είναι ωραίο να είσαι αληθινός, ειδικά όταν βλέπεις πόσο φιλτραρισμένα είναι όλα συνεχώς— είτε πρόκειται για πραγματικά φίλτρα είτε για το φιλτράρισμα λέξεων στο Instagram που σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ο μόνος που βιώνει κάτι».

Το δέσιμο με άλλες μαμάδες είναι ο λόγος για τον οποίο η Τέιγκεν– η οποία έχει την κόρη μια κόρη, την 5χρονη Λούνα Σιμόν και έναν γιο, τον 3 ετών Μάιλς Θίοντορ– υπήρξε πάντα ανοιχτή με την εγκυμοσύνη της και τη μητρότητα.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ανακοίνωσε ότι έχασε τον γιο της, Τζακ στη μέση της εγκυμοσύνης της και μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου, μετά την αποβολή. 

Η Τέιγκεν παραδέχτηκε ότι δεν μετανιώνει που μοιράστηκε την οδυνηρή εμπειρία με τους followers της, προσθέτοντας ότι «θα το έκανε ξανά» λόγω «του αριθμού των ανθρώπων που έρχονται κοντά μου, ακόμα και σε ένα λούνα παρκ, για να μου πουν τις εμπειρίες τους»

«Αυτές οι φωτογραφίες έχουν μεγαλύτερη απήχηση από ο,τιδήποτε άλλο έχω δημοσιεύσει και είναι θεραπευτικό για μένα να επικοινωνώ με άλλους ανθρώπους σχετικά με τις κοινές μας εμπειρίες», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πολωνία πιέζει τη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις 1,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ

Διεθνή / Η Πολωνία πιέζει τη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις 1,3 τρισ. ευρώ για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Τη Δευτέρα επιδόθηκε ρηματική διακοίνωση από την Πολωνία στη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις. Η συνέχεια διαδραματίστηκε στη Βαρσοβία με την Αν. Μπέρμποκ να επαναλαμβάνει «nein»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ