Το Κρεμλίνο αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη ρώσων πρακτόρων στις υποκλοπές του Yahoo

Το Κρεμλίνο αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη ρώσων πρακτόρων στις υποκλοπές του Yahoo Facebook Twitter
0

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως οι μυστικές υπηρεσίες (FSB) δεν ενεπλάκησαν σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στον κυβερνοχώρο, μία ημέρα μετά την απαγγελία από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατηγοριών εις βάρος δύο ρώσων πρακτόρων και άλλων δύο Ρώσων για υποκλοπή 500 λογαριασμών στο Yahoo.

 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως η Ρωσία δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση για τις κατηγορίες και έχει μάθει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση από πληροφορίες των μμε. Είπε στους δημοσιογράφους σε τηλεδιάσκεψη πως η Μόσχα ελπίζει να λάβει επίσημη ενημέρωση.

 

"'Εχουμε δηλώσει κατ΄επανάληψη πως δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση για οποιαδήποτε επίσημη ανάμιξη οποιουδήποτε ρωσικού γραφείου, περιλαμβανομένης οποιασδήποτε ανάμιξης της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) σε παράνομες δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο", είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM