Κορωνοϊός: 569 νεκροί σε ένα 24ωρο στη Μεγάλη Βρετανία - 2.921 συνολικά

Κορωνοϊός: 569 νεκροί σε ένα 24ωρο στη Μεγάλη Βρετανία - 2.921 συνολικά Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Άλλους 569 νεκρούς μετρά η Μεγάλη Βρετανία το τελευταίο 24ωρο με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του κορωνοϊού να ανέρχεται στους 2.921. 

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από τις 9 (τοπική ώρα) το πρωί της Πέμπτης, συνολικά 163.194 άνθρωποι έχουν εξεταστεί για κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 33.718 έχουν διαγνωστεί θετικοί στον Covid-19. 


Οι νεκροί στη Σκωτία αυξήθηκαν κατά πενήντα από χθες, φτάνοντας τους 126 ενώ στην Ουαλία, ο συνολικός αριθμός των θανάτων είναι 117 - με 19 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο. 


Εν τω μεταξύ, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον εξακολουθεί να εμφανίζει, αν και ήπια, συμπτώματα του Covid-19 που σημαίνει πως πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να αφήσει τον κατ'οίκον περιορισμό αύριο, Παρασκευή, όπως σκόπευε. 

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, τα συμπτώματα παραμένουν, έξι ημέρες μετά τη διάγνωση του πρωθυπουργού με κορωνοϊό. Αν εμφανίζει πυρετό την Παρασκευή, συμπλήρωσε ο ίδιος, θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Διεθνή / Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Τουλάχιστον 64 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερις αστυνομικοί, σκοτώθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση κατά του Comando Vermelho σε δύο φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο
LIFO NEWSROOM
Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί έβλαψαν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Διεθνή / Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί βλάπτουν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Η Τιφαίν Οζιέρ μίλησε στη δίκη για τον σεξιστικό εκφοβισμό εναντίον της πρώτης κυρίας της Γαλλίας - «Δεν περνά μέρα ή εβδομάδα χωρίς κάποιος να μην της μιλήσει γι’ αυτό»
LIFO NEWSROOM