Το κορίτσι που βλέπετε είναι ένα «14χρονο» δόλωμα για παιδεραστές και να τι κάνει όλη μέρα

0

Η Qudsiyah μπορεί να φαίνεται ανήλικη, αλλά δεν είναι. Είναι μέλος της online εκστρατείας "Every Child Safe" που στόχο έχει να αποδείξει το πόσο διάτρητο είναι το σύστημα ασφαλείας αρκετών δημοφιλών sites, όταν η συζήτηση έρχεται στα παιδιά και το πόσο εύκολο είναι να παγιδευτούν από παιδεραστές. Υποδυόμενη την ανήλικη και καταγράφοντας το live streaming των επαφών τους η Qudsiyah κατάφερε να φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους διαχειριστές sites, όπως το Periscope, το Live.me και το Omegle.

Σε ένα σύντομο βίντεο μπορεί να τη δει κανείς εν δράσει: να πιάνει κουβέντα με τους παιδεραστές και μέσα σε ελάχιστα λεπτά συζήτησης να της στέλνουν φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων και να της ζητούν από το να βγάλει τα ρούχα της μέχρι το να συναντηθεί μαζί τους. Όλα αυτά σε διάλεκτο που στο βίντεο δεν αναπαράγεται. «Αν ήμουν 14 ετών και κάποιος μου απευθυνόταν έτσι, σίγουρα θα μπερδευόμουν. Στην αρχή γοητεύεσαι που γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής, μετά όμως το όλο πράγμα γίνεται πραγματικά τρομακτικό», λέει. Κι αν νιώθει έτσι μια ενήλικη ακτιβίστρια, δεν είναι να απορεί κανείς για το πόσο εύκολα παγιδεύονται παιδιά... 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Γιατί ο Μακρόν επιμένει σε ένα νομοσχέδιο που «γδέρνει» την πολιτική του εικόνα;

Διεθνή / Explainer: Γιατί ο Μακρόν επιμένει σε ένα νομοσχέδιο που φθείρει την πολιτική του εικόνα;

Οι πραγματικοί λόγοι της οργής των Γάλλων, τα ποσά των συντάξεων που θα λαμβάνουν μετά τη μεταρρύθμιση και η εμπλοκή του... Μπραντ Πιτ στην κουβέντα για το γαλλικό συνταξιοδοτικό.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Κωνσταντίνος Φίλης: «Οι νέοι ψηφοφόροι γυρίζουν την πλάτη στον Ερντογάν»

Διεθνή / Εκλογές στην Τουρκία: Πώς θα επηρεαστεί η Ελλάδα από το αποτέλεσμα;

Ο καθηγητής διεθνών σχέσεων και διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Φίλης σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των τουρκικών εκλογών.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ