Κολοράντο: θέρετρο με συνοδεία μαριχουάνας

Κολοράντο: θέρετρο με συνοδεία μαριχουάνας Facebook Twitter
1

Ο Matt Brown και ο James Walker είναι δύο επιχειρηματίες από το Ντένβερ. Πρόσφατα ξεκίνησαν το πρώτο γραφείο ταξιδιών που βασίζεται στον τουρισμό μαριχουάνας, το οποίο λέγεται "My 420 Tours". Η επιχείρηση μιμείται τα ταξίδια που γίνονται στους αμπελώνες της Καλιφόρνια, στη Nappa Valley, αλλά αντί για μπουκάλια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε γυάλινες πίπες. Όλα αυτά είναι δυνατά χάρη στην τροπολογία 64 που ψηφίστηκε από τους κατοίκους του Κολοράντο το Νοέμβριο και ουσιαστικά κάνει την χρήση μαριχουάνας νόμιμη.

Το πρώτο πακέτο διακοπών που προσφέρεται από το My 420 Tours θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Απριλίου, κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας Κάνναβης». Οι τιμές κυμαίνονται από 500 δολάρια για ένα ταξίδι τριών ημερών μέχρι 850 δολάρια για πέντε μέρες VIP. Η εταιρία προσφέρει μια σειρά εκδρομών με λεωφορείο, σεμινάρια, συναυλίες και «μαθήματα μαγειρικής». Οι συμμετέχοντες θα μείνουν σε ξενοδοχεία «φιλικά προς την κάνναβη».

Οι δύο επιχειρηματίες δήλωσαν στο Bloomberg Businessweek ότι θα ήταν ευχαριστημένοι με 15 ή 20 άτομα. Τελικά όμως το ενδιαφέρον ήταν πέρα από κάθε προσδοκία: οι αιτήσεις έφτασαν τις 120 και οι θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια