Κινητά που χτυπάνε και αγνοούμενοι που φαίνονται on-line στο κινεζικό Facebook

Κινητά που χτυπάνε και αγνοούμενοι που φαίνονται on-line στο κινεζικό Facebook Facebook Twitter
19

Το μυστήριο γύρω από το αεροσκάφος της  Malaysia Airlines το οποίο εξαφανίστηκε το Σάββατο γίνεται όλο και μεγαλύτερο όσο περνούν οι ημέρες, ενισχύοντας φήμες και θεωρίες συνομωσίας.

Μια από τις πιο τρομακτικές φήμες προήλθε από συγγενείς των αγνοουμένων, οι οποίοι είπαν ότι κάλεσαν τα κινητά τηλέφωνα των αγαπημένων τους προσώπων και αυτά καλούσαν.

Σύμφωνα δε με τους Straits Times της Σιγκαπούρης, ο κ. Hugh Dunleavy, Εμπορικός Διευθυντής της Malaysia Airlines, δήλωσε κι εκείνος κάλεσε τα κινητά των μελών του πληρώματος και χτυπούσαν. Αλλά, όπως είπε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από το να  δώσει τους αριθμούς στις κινεζικές αρχές.

Μάλιστα οι συγγενείς στράφηκαν κατά των κινεζικών αρχών, υποστηρίζοντας ότι τους έδωσαν αυτά τα στοιχεία προκειμένου να βρουν το στίγμα του αεροσκάφους αλλά αυτές αδράνησαν.  

Τώρα, συγγενείς, υποστηρίζουν σύμφωνα με δημοσίευμα της Ουάσιγκτον Πόστ, ότι κάποιοι από τους αγνοούμενους εμφανίζονται on-line στο κινέζικο αντίστοιχο του Facebook που ονομάζεται QQ και είναι υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, Η υπηρεσία αυτή δείχνει ότι τα κινητά των αγνοουμένων συγγενών τους είναι ακόμη σε σύνδεση.  

Οι αλλόφρονες συγγενείς απαιτούν απαντήσεις από τη Malaysia Airlines, θεωρώντας ότι τους αποκρύπτει σημαντικές πληροφορίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, περισσότεροι από 100 από αυτούς υπέγραψαν αίτηση ζητώντας απαντήσεις και βοήθεια και από την κινεζική κυβέρνηση.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ισραήλ λέει ότι Ιρανοί πράκτορες στρατολόγησαν δεκάδες πολίτες του

Διεθνή / Το Ισραήλ λέει ότι Ιρανοί πράκτορες στρατολόγησαν δεκάδες πολίτες του

Ισραηλινοί πολίτες, δελεασμένοι μέσω Telegram, κατηγορούνται για συνεργασία με Ιρανούς πράκτορες σε σχέδια σαμποτάζ, εμπρησμούς και δολοφονίες – η νέα διάσταση της «σκιώδους» σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν
LIFO NEWSROOM
Wall Street Journal: Το ιστορικό Soho House πωλείται για 1,8 δισ. δολάρια 

Διεθνή / Wall Street Journal: Η Λέσχη Soho House πωλείται για 1,8 δισ. δολάρια 

Η παγκόσμια λέσχη των celebrities αποχωρεί από το Χρηματιστήριο και γίνεται ξανά private, καθώς επενδυτές με επικεφαλής μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες των ΗΠΑ ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον έλεγχο 
LIFO NEWSROOM
Τσαρλς Οπενχάιμερ: «Χρειαζόμαστε μια ειρηνική πυρηνική αναγέννηση»

Διεθνή / Τσαρλς Οπενχάιμερ: «Χρειαζόμαστε μια ειρηνική πυρηνική αναγέννηση»

Ογδόντα χρόνια μετά τη ρίψη της ατομικής βόμβας που κατασκεύασε ο παππούς του Ρόμπερτ, ο Τσαρλς Οπενχάιμερ μέσω ενός άρθρου του στο Time Magazine προσπαθεί να αναδείξει την άλλη πλευρα της πυρηνικής ενέργειας
LIFO NEWSROOM
O Τραμπ αποκλείει ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ή προσάρτηση της Κριμαίας

Διεθνή / O Τραμπ αποκλείει ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ή προσάρτηση της Κριμαίας

Ο Ζελένσκι μπορεί να τερματίσει τον πόλεμο «αν το θέλει», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος, τονίζοντας όμως πως μια ειρηνευτική συμφωνία θα προϋπέθετε ότι «δεν θα υπάρξει ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ»
LIFO NEWSROOM
Κι άλλοι στρατιώτες της Εθνοφρουράς κατευθύνονται στην Ουάσιγκτον και ετοιμάζονται να φέρουν όπλα

Διεθνή / Κι άλλοι στρατιώτες της Εθνοφρουράς κατευθύνονται στην Ουάσιγκτον και ετοιμάζονται να φέρουν όπλα

Περισσότεροι στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς κατευθύνονται στην Ουάσιγκτον και ετοιμάζονται να οπλιστούν, σε μια σημαντική αλλαγή μετά την εντολή του Τραμπ για «επιστροφή του ελέγχου» της πρωτεύουσας από εγκληματικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ιρλανδία: Η τεράστια έξαρση στη χρήση κοκαΐνης και η θεαματικότερη κατάσχεση φορτίου ναρκωτικών

Διεθνή / Ιρλανδία: Η τεράστια έξαρση στη χρήση κοκαΐνης και η θεαματικότερη κατάσχεση φορτίου ναρκωτικών

Η Ιρλανδία βιώνει έξαρση στη χρήση κοκαΐνης, με τις κατασχέσεις να φτάνουν σε ιστορικά επίπεδα - Η επιχείρηση MV Matthew αποκάλυψε τη σοβαρότητα του προβλήματος και τη σύνδεση με διεθνή καρτέλ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Είναι υπόθεση για Mulder & Scully....X-Files.....Περίεργα πράγματα....πιστεύω πως θα ήταν πολύ εύκολο να εντοπίσουν τα τελευταία σήματα κινητών και φυσικά το σήμα του αεροπλάνου από δορυφόρο. Όπως και το Black box των αεροπλάνων πλέον δίνει σήμα σε δορυφόρο όπου και να είναι το αεροπλάνο λειτουργεί πλέον συνέχεια και καταγράφει το κάθε συμβάν από τις 11/9. Κάτι άλλο συνέβη....τρομοκρατική επίθεση την οποία δεν θέλουν ακόμα να δημοσιεύσουν...ή έχει πέσει το αεροπλάνο και κατά κάποιο τρόπο και για κάποιο λόγο το κρύβουν....χμ με τώρα που έγραψα αυτό που σκέφτηκα που φάνηκε μαλακία....τεσπα ας σχολιάσω κ γω λοιπόν....
Όχι δεν είναι καθόλου μαλακία. Ειδικά στο σημείο που ορθά αναφέρεις πως μετά τις 11/9 τα «μαύρα κουτιά» εκπέμπουν συνεχώς σήμα εντοπισμού. Πραγματικά, πολύ αινιγματικό αυτό που συμβαίνει.
Αν ισχύουν όλα αυτά περί κινητών που χτυπούν, νομίζω ότι η μόνη εξήγηση είναι ότι το αεροπλάνο έχει συντριβεί στην ξηρά και κάποια κινητά επιβίωσαν της πρόσκρουσης και βρίσκονται ακόμα σε λειτουργία. Μου φαίνεται όμως απίθανο... Άλλωστε είναι πανεύκολο για τις αρχές να βρουν την τοποθεσία που βρίσκονται τα κινητά.
Αν τα έχω παρακολουθήσει σωστά,ήταν ήδη πάνω από θάλασσα όταν χάθηκε το σήμα, και συνήθως ένα αεροπλάνο προτιμά να πέσει στη θάλασσα για να μην ανατιναχτεί! (προτιμά, λέμε τώρα!)Πάντως, τα κινητά κατά την πτήση δεν έπρεπε να είναι κλειστά?Και αν ισχύει όντως, τι συνέβη? Τα άνοιξαν αλλά δεν ειδοποιούν τους δικούς τους ή τις αρχές?Περίεργα πράγματα. . .
Περίεργη όντως η όλη υπόθεση, αλλά και αυτό το καινούριο με τα κινητά και καλά τι; Ότι προσγειώθηκαν κάπου και άνοιξαν τα κινητά τους; αφού στον αέρα θα τα είχαν κλειστά.
Δυο ατομα δε συμφωνουν με το γεγονος οτι απορεις..Σοβαρα τωρα..υπαρχει κοσμος που απλα μπαινει στα αρθρα και παταει το ¨ οχι ¨ απο βιτσιο ετσι;