ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κινητά που χτυπάνε και αγνοούμενοι που φαίνονται on-line στο κινεζικό Facebook

Κινητά που χτυπάνε και αγνοούμενοι που φαίνονται on-line στο κινεζικό Facebook Facebook Twitter
19

Το μυστήριο γύρω από το αεροσκάφος της  Malaysia Airlines το οποίο εξαφανίστηκε το Σάββατο γίνεται όλο και μεγαλύτερο όσο περνούν οι ημέρες, ενισχύοντας φήμες και θεωρίες συνομωσίας.

Μια από τις πιο τρομακτικές φήμες προήλθε από συγγενείς των αγνοουμένων, οι οποίοι είπαν ότι κάλεσαν τα κινητά τηλέφωνα των αγαπημένων τους προσώπων και αυτά καλούσαν.

Σύμφωνα δε με τους Straits Times της Σιγκαπούρης, ο κ. Hugh Dunleavy, Εμπορικός Διευθυντής της Malaysia Airlines, δήλωσε κι εκείνος κάλεσε τα κινητά των μελών του πληρώματος και χτυπούσαν. Αλλά, όπως είπε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από το να  δώσει τους αριθμούς στις κινεζικές αρχές.

Μάλιστα οι συγγενείς στράφηκαν κατά των κινεζικών αρχών, υποστηρίζοντας ότι τους έδωσαν αυτά τα στοιχεία προκειμένου να βρουν το στίγμα του αεροσκάφους αλλά αυτές αδράνησαν.  

Τώρα, συγγενείς, υποστηρίζουν σύμφωνα με δημοσίευμα της Ουάσιγκτον Πόστ, ότι κάποιοι από τους αγνοούμενους εμφανίζονται on-line στο κινέζικο αντίστοιχο του Facebook που ονομάζεται QQ και είναι υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, Η υπηρεσία αυτή δείχνει ότι τα κινητά των αγνοουμένων συγγενών τους είναι ακόμη σε σύνδεση.  

Οι αλλόφρονες συγγενείς απαιτούν απαντήσεις από τη Malaysia Airlines, θεωρώντας ότι τους αποκρύπτει σημαντικές πληροφορίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, περισσότεροι από 100 από αυτούς υπέγραψαν αίτηση ζητώντας απαντήσεις και βοήθεια και από την κινεζική κυβέρνηση.

19

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Είναι υπόθεση για Mulder & Scully....X-Files.....Περίεργα πράγματα....πιστεύω πως θα ήταν πολύ εύκολο να εντοπίσουν τα τελευταία σήματα κινητών και φυσικά το σήμα του αεροπλάνου από δορυφόρο. Όπως και το Black box των αεροπλάνων πλέον δίνει σήμα σε δορυφόρο όπου και να είναι το αεροπλάνο λειτουργεί πλέον συνέχεια και καταγράφει το κάθε συμβάν από τις 11/9. Κάτι άλλο συνέβη....τρομοκρατική επίθεση την οποία δεν θέλουν ακόμα να δημοσιεύσουν...ή έχει πέσει το αεροπλάνο και κατά κάποιο τρόπο και για κάποιο λόγο το κρύβουν....χμ με τώρα που έγραψα αυτό που σκέφτηκα που φάνηκε μαλακία....τεσπα ας σχολιάσω κ γω λοιπόν....
Όχι δεν είναι καθόλου μαλακία. Ειδικά στο σημείο που ορθά αναφέρεις πως μετά τις 11/9 τα «μαύρα κουτιά» εκπέμπουν συνεχώς σήμα εντοπισμού. Πραγματικά, πολύ αινιγματικό αυτό που συμβαίνει.
Αν ισχύουν όλα αυτά περί κινητών που χτυπούν, νομίζω ότι η μόνη εξήγηση είναι ότι το αεροπλάνο έχει συντριβεί στην ξηρά και κάποια κινητά επιβίωσαν της πρόσκρουσης και βρίσκονται ακόμα σε λειτουργία. Μου φαίνεται όμως απίθανο... Άλλωστε είναι πανεύκολο για τις αρχές να βρουν την τοποθεσία που βρίσκονται τα κινητά.
Αν τα έχω παρακολουθήσει σωστά,ήταν ήδη πάνω από θάλασσα όταν χάθηκε το σήμα, και συνήθως ένα αεροπλάνο προτιμά να πέσει στη θάλασσα για να μην ανατιναχτεί! (προτιμά, λέμε τώρα!)Πάντως, τα κινητά κατά την πτήση δεν έπρεπε να είναι κλειστά?Και αν ισχύει όντως, τι συνέβη? Τα άνοιξαν αλλά δεν ειδοποιούν τους δικούς τους ή τις αρχές?Περίεργα πράγματα. . .
Περίεργη όντως η όλη υπόθεση, αλλά και αυτό το καινούριο με τα κινητά και καλά τι; Ότι προσγειώθηκαν κάπου και άνοιξαν τα κινητά τους; αφού στον αέρα θα τα είχαν κλειστά.
Δυο ατομα δε συμφωνουν με το γεγονος οτι απορεις..Σοβαρα τωρα..υπαρχει κοσμος που απλα μπαινει στα αρθρα και παταει το ¨ οχι ¨ απο βιτσιο ετσι;