Κίνα: Άνδρας που σφήνωσε σε σωλήνα αποχέτευσης σε βάθος 10 μέτρων διασώθηκε τελικά

Κίνα: Άνδρας που σφήνωσε σε σωλήνα αποχέτευσης σε βάθος 10 μέτρων διασώθηκε τελικά Facebook Twitter
0

Επιτυχής ήταν η επιχείρηση διάσωσης ενός γυμνού άνδρα, ο οποίος έπεσε μέσα σε σωλήνωση αποχέτευσης ενώ βρισκόταν σε κοινόχρηστη τουαλέτα σε χωριό, στην επαρχία Shandong, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Ο φτωχός χωρικός, του οποίου το όνομα και η ηλικία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να κατέληξε στην υπόγεια δομή της εγκατάστασης, σε βάθος 10 μέτρων, όπου και σφήνωσε.

Κίνα: Άνδρας που σφήνωσε σε σωλήνα αποχέτευσης σε βάθος 10 μέτρων διασώθηκε τελικά Facebook Twitter

Η οικογένεια του άκουσε τις κραυγές του ανθρώπου, όμως δεν είχε τρόπο να τον απελευθερώσει. Έτσι κλήθηκαν οι τοπικές αρχές που αρχικά του πέταξαν ένα σχοινί, το οποίο όμως εκείνος δεν κατάφερε να πιάσει.

Έτσι στη συνέχεια έφτασαν τρεις εκσκαφείς ενώ παράλληλα διοχετευόταν οξυγόνο στο σημείο όπου βρισκόταν ο άτυχος άνδρας, προκειμένου να κρατηθεί ζωντανός.

Κίνα: Άνδρας που σφήνωσε σε σωλήνα αποχέτευσης σε βάθος 10 μέτρων διασώθηκε τελικά Facebook Twitter

Μετά από περίπου 40 λεπτά, οι εκσκαφείς έφτασαν σε βάθος περίπου 8 μέτρων και οι πυροσβέστες έσκαψαν το υπόλοιπο κομμάτι με τα φτυάρια. Ο άνθρωπος βγήκε τελικά από την τρύπα ολόγυμνος μετά από μία ώρα.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται για να παραχωρήσουν αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Διεθνή / FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται να δωρίσουν στην Ουκρανία αντιαεροπορικά Patriot και S-400

Η Ουκρανία ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τα συστήματα S-300 που διατηρεί η Ελλάδα, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις τα έχουν ήδη στο οπλοστάσιο τους και έχουν εμπειρία στον χειρισμό τους
NEWSROOM
«Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα»: Η ζωή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας γίνεται τηλεοπτική σειρά

Διεθνή / «Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα»: Η ζωή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας γίνεται τηλεοπτική σειρά

Σε έξι επεισόδια των 45 λεπτών θα προβληθεί η παραμυθένια ζωή της Μπριζίτ Μακρόν - Από καθηγήτρια του Εμανουέλ Μακρόν σε λύκειο της Αμιέν, στο Ελιζέ ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ