Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ: Παραιτήθηκε κι ο τέταρτος συνήγορος του τραγουδιστή για το διαζύγιο

Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ: Παραιτήθηκε κι ο τέταρτος συνήγορος του τραγουδιστή για το διαζύγιο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Κάνιε Γουέστ έχασε έναν ακόμα δικηγόρο στο διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Η Σαμάνθα Σπέκτορ, η οποία ήταν η τέταρτη δικηγόρος του μουσικού και σχεδιαστή μόδας, κατέθεσε αίτηση παραίτησης από την εκπροσώπησή του, ανέφερε το The Blast την Πέμπτη.

Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί η συνήγορός του αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση εκτός από την αναφορά περί «μιας ασυμβίβαστης βλάβης στη σχέση δικηγόρου-πελάτη».

Προς το παρόν, την υπόθεση του Γουέστ θα χειριστεί ένας από τους άλλους δικηγόρους του, ο οποίος είναι δικηγόρος εκτός πολιτείας, από την Πενσυλβάνια, που δεν ειδικεύεται στα διαζύγια.

Η διάσημη δικηγόρος διαζυγίων, που πρόσφατα εκπροσώπησε τη Νικόλ Γιανγκ στο διαζύγιό της από τον Δρ Ντρε, ανέλαβε την υπόθεση τον Μάρτιο, αφού ο Γουέστ  απέλυσε τον Κρις Μέλτσερ όταν η σχέση τους «είχε γίνει εξαιρετικά δύσκολη, με ελάχιστη επικοινωνία».

Η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021και ο χωρισμός τους ήταν το θέμα της πρεμιέρας στην σειρά «The Kardashians».

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελέγξω πώς αντιδρώ σε κάτι», είπε η Καρντάσιαν στην οικογένειά της, ενώ συζητούσε για τις δημόσιες επιθέσεις του Γουέστ. «Δεν μπορώ να ελέγξω πώς μου φέρεται» είχε πει.

Με πληροφορίες του PageSix

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Ο αρχιτέκτονας του Μεσαίωνα που ζουν τώρα οι ΗΠΑ λέγεται Samuel A. Alito

Διεθνή / Explainer: Ο αρχιτέκτονας του Μεσαίωνα που ζουν τώρα οι ΗΠΑ λέγεται Samuel A. Alito

Eδώ και δεκαετίες ένας άντρας χάραζε μεθοδική στρατηγική για την τελική ανατροπή της απόφασης που κατέστησε για χρόνια νόμιμες τις αμβλώσεις ή πώς ο Νόμος ανετράπη από μία τσαρλατανιά του 17ου αιώνα…
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ