Κιμ Καρντάσιαν: Έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος

Κιμ Καρντάσιαν: Έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος Facebook Twitter
EPA
0

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes.

Η Καρντάσιαν με τους αμέτρητους followers στα social media έγινε αρχικά γνωστή μετά τη διαρροή ενός sex tape, ενώ «εδραίωσε» την παρουσία της στη showbiz και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από ένα ριάλιτι, όπου παρουσίαζε την καθημερινότητά της.

Όπως αναφέρει το Forbes, η Κιμ Καρντάσιαν μετρούσε στο Twitter 6,6 εκατομμύρια ακολούθους το 2011 (σήμερα την ακολουθούν 69 εκατομμύρια), ενώ μέχρι πρόσφατα προωθούσε την οικογενειακή της ζωή στο Keeping Up With The Kardashians, ωστόσο το ριάλιτι έριξε αυλαία έπειτα από 14 χρόνια. 

Η βασική πηγή εσόδων της Κιμ Καρντάσιαν είναι οι δύο εταιρείες καλλυντικών και ρούχων που λάνσαρε και κατάφερε να τις κάνει ιδιαίτερα επικερδείς μέσα από τα social media. Η Κιμ Καρντάσιαν ίδρυσε την εταιρεία καλλυντικών KKW το 2017, ακολουθώντας το παράδειγμα της αδελφής της, Κάιλι Τζένερ.

Το πρώτο της προϊόν, ένα κιτ για κοντούρινγκ, ξεπούλησε 300.000 αντίτυπα σε μόλις δύο ώρες από την κυκλοφορία του. Τον επόμενο χρόνο, η εταιρεία λάνσαρε κι άλλα προϊόντα ομορφιάς, όπως σκιές, κονσίλερ, λίπστικ και αρώματα, αποφέροντας στην Αμερικανίδα 100 εκατομμύρια δολάρια. Πριν από έναν χρόνο, η Κιμ Καρντάσιαν πούλησε το 20% των μετοχών της στην εταιρεία καλλυντικών Coty προς 200 εκατομμύρια δολάρια. Η μεγάλη εταιρεία καλλυντικών εκτίμησε πως η KKW Beauty αξίζει 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Παρότι, σύμφωνα με το «Forbes», η εκτίμηση αυτή έμοιαζε υπερβολική, σήμερα το 72% των μετοχών της αξίζει περίπου μισό εκατομμύριο.

Η περιουσία της Κιμ Καρντάσιαν περιλαμβάνει, πέραν των επιχειρηματικών της κινήσεων, μετρητά και επενδύσεις. Από το 2012 μέχρι πριν λίγο καιρό λάμβανε 10 εκατομμύρια δολάρια ως αμοιβή για τη συμμετοχή της στο οικογενειακό ριάλιτι. Επιπλέον, διαθέτει πορτφόλιο blue chips σε μεγαθήρια όπως η Disney, η Amazon, το Netflix και η Adidas, που της έκανε δώρο το 2017 ο πρώην σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνικό πραξικοπήματος στην Τουρκία: Δακρυγόνα και χάος έξω από τα γραφεία του CHP στην Κωνσταντινούπολη

Διεθνή / Σκηνικό πραξικοπήματος στην Τουρκία: Δακρυγόνα και χάος έξω από τα γραφεία του CHP στην Κωνσταντινούπολη

Δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία: Η αστυνομία επιτίθεται σε διαδηλωτές του CHP έξω από τα κεντρικά γραφεία στην Κωνσταντινούπολη, εν μέσω δικαστικών αποφάσεων που απειλούν να διαλύσουν το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Τραμπ σε Hyundai: «Σεβαστείτε τους νόμους μας!» - Διεθνής κρίση και 22 δισ. σε κίνδυνο

Διεθνή / Τραμπ σε Hyundai: «Σεβαστείτε τους νόμους μας» - Διεθνής κρίση και 22 δισ. σε κίνδυνο

Ο Τραμπ καλεί τις πολυεθνικές να σεβαστούν τους μεταναστευτικούς νόμους των ΗΠΑ μετά από μαζική έφοδο σε εργοστάσιο της Hyundai. Μπορεί η πολιτική του να βλάψει τις ξένες επενδύσεις;
LIFO NEWSROOM
YouTuber κατά των μεταναστών που φώναζε για την ασφάλεια των παιδιών είναι καταδικασμένος παιδόφιλος

Διεθνή / Βρετανία: YouTuber κατά των μεταναστών που φώναζε για την ασφάλεια των παιδιών είναι καταδικασμένος παιδόφιλος

Ο Άντονι Στάιλς, διαδηλωτής κατά των μεταναστών και YouTuber, αποκαλύφθηκε ως καταδικασμένος παιδόφιλος με ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλική κυβέρνηση στο χείλος της κατάρρευσης – Σήμερα η κρίσιμη ψήφος εμπιστοσύνης

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση στο χείλος της κατάρρευσης – Σήμερα η κρίσιμη ψήφος εμπιστοσύνης

Η ψηφοφορία αφορά το σχέδιο για περιορισμό των δημοσίων δαπανών ύψους 43,8 δισ. ευρώ, που η κυβέρνηση θεωρεί αναγκαίο για να καθησυχάσει τις αγορές και να περιορίσει το έλλειμμα
LIFO NEWSROOM