Kι άλλες κυρώσεις στη Ρωσία

Kι άλλες κυρώσεις στη Ρωσία Facebook Twitter
3

Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας με στόχο την περιοχή της Κριμαίας υιοθέτησε σήμερα η Ε.Ε., με την Άνκελα Μέρκελ να χαρακτηρίζει τις κυρώσεις αυτές «αναπόφευκτες».

Οι νέες κυρώσεις έχουν στόχο την εκμετάλλευση του πετρελαίου και του αερίου της Μαύρης Θάλασσας από τη Ρωσία και τον τουρισμό και εγκρίθηκαν από τις 28 κυβερνήσεις της ΕΕ. Θα τεθούν σε ισχύ το Σάββατο, όπως δήλωσε  αξιωματούχος της ΕΕ. Εξάλλου «τα ταξιδιωτικά γραφεία της ΕΕ δεν θα επιτρέπεται πλέον να παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τουρισμό στην Κριμαία και τη Σεβαστούπολη». Μεταξύ άλλων, από τις 20 Μαρτίου του 2015 τα ευρωπαϊκά κρουαζιερόπλοια δεν θα κάνουν πλέον σταθμό σε λιμάνια στην Κριμαία.

«Στόχος των ενεργειών μας είναι και παραμένει μια Ουκρανία κυρίαρχη και εδαφικά ενωμένη που μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον της», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η Ευρώπη εξακολουθεί να επιζητεί τον διάλογο με τη Ρωσία και ότι σκοπός είναι «η ευρωπαϊκή συνεργασία σε ό,τι αφορά την ασφάλεια με τη Ρωσία και όχι ενάντια στη Ρωσία». «Μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος αυτός (…) οι κυρώσεις παραμένουν αναπόφευκτες», υπογράμμισε.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΝΑΡΚΕΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Τι είδους νάρκες έχει τοποθετήσει το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ και πώς θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να τις απομακρύνουν;

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να ξεκινήσει επιχειρήσεις κατά των ναρκών στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για το άνοιγμα των Στενών, όμως η αποναρκοθέτηση είναι μια επίπονη και επικίνδυνη διαδικασία
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Τουρκία: 162 συλλήψεις μετά από αναρτήσεις που εξυμνούσαν την τραγωδία

Μαζικές συλλήψεις στην Τουρκία ακολούθησαν τις αιματηρές επιθέσεις σε σχολεία, μετά από αναρτήσεις στα social media που φέρεται να εξυμνούσαν τα περιστατικά και προκάλεσαν έντονη ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια
THE LIFO TEAM
Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Διεθνή / Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Η φετινή λίστα του TIME με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα βάζει μαζί ηγέτες, σταρ, creators και πρόσωπα της τεχνητής νοημοσύνης. Και δείχνει ότι η επιρροή σήμερα δεν ανήκει σε έναν μόνο κόσμο, αλλά εκεί όπου συναντιούνται η εξουσία, η εικόνα και η δημόσια προσοχή.
THE LIFO TEAM
KATY PERRY ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Διεθνή / Katy Perry: «Και οι δύο είχαν πιει πάρα πολύ» λέει ο πρώην μάνατζερ του κλαμπ στη Μελβούρνη

Ο πρώην μάνατζερ του κλαμπ όπου φέρεται να σημειώθηκε το περιστατικό για το οποίο καταγγέλθηκε η Katy Perry, μιλώντας στο «Rolling Stone Australia», τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια για εκείνο το βράδυ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Βλαδίμηρε αγόρι μου, γιατί δεν παίζεις νταόυλι στις διεθνείς αγορές να στρώσουν?Παρε τηλ το Τσίπρα να σου εξηγήσει πως να χορεύεις στο ταψί αυτούς τους πάλιοκεραταδες.Πλατεία Ελευθερίας (Κουμουνδούρου) 1,Αθήνα. Τηλ: 210 3378500-2. Fax: 210 3219219. e-mail: [email protected]
Προφανώς δεν αρκεί το νταούλι, απαιτείται και συνοδεία λαϊκής ορχήστρας με βιρτουόζους επιπέδου Παναή Λαφαζάνη, και σε δεύτερη φωνή Ζωίτσα. Αυτά δεν μπορεί να τα βρεί ο Πούτιν.