Κένυα: Τρίδυμες βγαίνουν με τον ίδιο άνδρα

Κένυα: Τρίδυμες βγαίνουν με τον ίδιο άνδρα Facebook Twitter
0

Η Εύα, η Μέρι και η Κάθριν, τρίδυμες αδελφές από την Κένυα, φέρεται να σχεδιάζουν να παντρευτούν τον ίδιο άντρα.

Οι τρεις αδελφές, γνωστές ως Comrades Triplets, κατάφεραν να γίνουν πρωτοσέλιδο όταν αποκαλύφθηκε ότι έχουν τον ίδιο σύντροφο. Η Κέιτ συνάντησε τον Στίβο και μίλησε στις αδελφές της γι’ αυτόν. Τότε, αποφάσισαν να τον προσεγγίσουν και να τον ρωτήσουν αν επιθυμεί να βγουν ραντεβού. Δημιούργησαν ένα πρόγραμμα ραντεβού προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι. 

«Τον παρακολουθούσα στο YouTube και μια μέρα μίλησα στην αδελφή μου Mary γι' αυτόν», δήλωσε η Cate στο Gotta News. «Παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του και όταν τον δείξαμε στην αδελφή μας Eve, συνειδητοποιήσαμε ότι της άρεσε κι εκείνης».

Οι τρεις αδελφές υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ζήλια ανάμεσά τους, καθώς μοιράζουν έτσι τον χρόνο ώστε να περνούν τον ίδιο χρόνο με τον σύντροφό τους.

«Το έχουμε προγραμματίσει έτσι ώστε να βγαίνει με την καθεμία από εμάς από ένα ραντεβού, τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα και στη συνέχεια έχουμε ένα κοινό ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής», είπαν οι τρίδυμες. «Ο όρος μας είναι ότι πρέπει να μας αγαπάει εξίσου- θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να μας αγαπάει εξίσου», πρόσθεσαν.

Από την πλευρά του ο Στίβο, που δηλώνει επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου, ανέφερε ότι πάντα θεωρούσε τον εαυτό του πολυγαμικό και ότι το να βγαίνει με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

«Τείνω να πιστεύω ότι η αγάπη μου δεν προοριζόταν για ένα κορίτσι και ότι γεννήθηκα πολυγαμικό άτομο και ότι όλοι το γνωρίζουν», δήλωσε ο Κενυάτης. «Είμαι πάντα ειλικρινής και πιστός και οι πρώην μου είχαν φύγει επειδή τους είπα ότι ήθελα να προσθέσω ακόμη μία. Δεν θέλω να απατήσω, θέλω να προσθέσω και συμπτωματικά οι ευλογίες ήρθαν στο δρόμο μου όταν τις ήθελα».

Μιλώντας για το γάμο και τα σχέδια για την απόκτηση παιδιών, οι τρεις αδελφές δήλωσαν ότι πάνε σιγά-σιγα και ότι ένα μωρό θα ήταν ένα ευπρόσδεκτο δώρο, ανεξάρτητα από το ποια θα γίνει πρώτη μητέρα. Πάντως, προς το παρόν, οι τέσσερις τους γνωρίζονται, με τον Στίβο ακόμη να μην μπορεί να τις ξεχωρίσει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM