Κέιτ Μίντλετον: Ξόδεψε σχεδόν 200.000€ για ρούχα το 2022 -Το πιο ακριβό outfit, το νοικιασμένο φόρεμα

Κέιτ Μίντλετον: Ξόδεψε σχεδόν 200.000€ για ρούχα το 2022 -Το πιο ακριβό outfit, το νοικιασμένο φόρεμα Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Στα ύψη εκτοξεύτηκε η αξία της γκαρνταρόμπας της Κέιτ Μίντλετον το 2022, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που τα outfits της αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού, φόρεσε καινούργια ρούχα αξίας 176.664 λιρών –κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά ρούχα αλλά και κοσμήματα που φορέθηκαν σε βασιλικές υποχρεώσεις.

Αυτή ήταν η πιο ακριβή χρονιά, καθώς ξεπέρασε το 2017 όπου και το ποσό άγγιξε τις 119.000 λίρες.

Η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, συνέχισε να ανακυκλώνει ρούχα και να φορά ορισμένα από τα παλαιότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, εξακολουθώντας να φορά brands, όπως Zara, Hobbs και Mango.

Το νοικιασμένο φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον και το πιο ακριβό λουκ

Φέτος, για πρώτη φορά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε, για πρώτη φορά, να νοικιάσει ρούχο για την εμφάνιση στα βραβεία Earthshot Prize 2022.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με φόρεμα Solace London που νοίκιασε έναντι 85,50 ευρώ από την ηλεκτρονική πλατφόρμα HURR. Το συνδύασε με ένα σμαραγδένιο τσόκερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Κέιτ Μίντλετον με πράσινο, νοικιασμένο φόρεμα Facebook Twitter
Φωτ: Getty Images/Karwai Tang/WireImage

Το πιο ακριβό της ντύσιμο ήταν στην πρεμιέρα του Top Gun, όπου φορούσε ένα κομψό μαύρο φόρεμα αξίας 2.000 λιρών με κοσμήματα αξίας άνω των 10.000 λιρών. 

Η Daily Mail σημειώνει ότι το Μπάκιγχαμ καλύπτει το κόστος της γκαρνταρόμπας της Κέιτ Μίντλετον για «επαγγελματικές» υποχρεώσεις μέσω του επίσημου οικογενειακού προϋπολογισμού του, αλλά δεν είναι σαφές αν η πριγκίπισσα πληρώνει πάντα ολόκληρη την τιμή για τα ρούχα ή λαμβάνει εκπτώσεις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM