ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Κέιτ Γουίνσλετ για το «φρικτό body shaming» στην καριέρα της: «Μου έλεγαν πως ήμουν πολύ χοντρή» στον Τιτανικό

Κέιτ Γουίνσλετ για το «φρικτό body shaming» στην καριέρα της: «Μου έλεγαν πως ήμουν πολύ χοντρή» στον Τιτανικό Facebook Twitter
H Κέιτ Γουίνσλετ παραδέχεται πως αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα είχε αντιμετωπίσει αλλιώς το μπούλινγκ - Φωτ.: Getty Images
0

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων από την προβολή του εμβληματικού μπλοκμπάστερ του Τζέιμς Κάμερον, Τιτανικός, η Κέιτ Γουίνσλετ θυμήθηκε τη «φρικτή» εμπειρία του body-shaming που υπέστη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κοινό. 

«Προφανώς ήμουν πολύ χοντρή» ανέφερε στο podcast του Τζος Χόροβιτς Happy Sad Confused, αναφερόμενη στις προσβολές που δέχτηκε επειδή ο σκηνοθέτης δε «χώρεσε» τον Λεονάρντο ντι Κάπριο στην πλεούμενη πόρτα όπου κατέφυγε η κινηματογραφική Ρόουζ για να σωθεί. «Δεν είναι φρικτό; Ήταν τόσο κακοί μαζί μου. Και δεν ήμουν καν παχιά». 

«Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα χρησιμοποιούσα τη φωνή μου με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Θα είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους θα είχα απαντήσει. Θα τους είχα πει 'μην τολμήσετε να μου συμπεριφερθείτε μ'αυτόν τον τρόπο. Είμαι νέα γυναίκα, το σώμα μου αλλάζει, προσπαθώ να το καταλάβω, είμαι βαθιά ανασφαλής, είμαι τρομοκρατημένη, μη μου το κάνετε δυσκολότερο απ'ό,τι ήδη είναι'. Θα τους έλεγα πως αυτό είναι μπούλινγκ και μάλιστα, οριακά κακοποιητικό» πρόσθεσε η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός. 

Κέιτ Γουίνσλετ για το «φρικτό body shaming» στην καριέρα της: «Μου έλεγαν πως ήμουν πολύ χοντρή» στον Τιτανικό Facebook Twitter
Ο Τζέιμς Κάμερον δίνει οδηγίες στους πρωταγωνιστές του για τη θρυλική σκηνή στο τέλος της ταινίας που αποτελεί έκτοτε ντιμπέιτ για τους κινηματογραφόφιλους - Φωτ: PARAMOUNT PICTURES

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε και για το μόνιμο, αναπάντητο ερώτημα αν χωρούσε η όχι ο Τζακ μαζί με τη Ρόουζ πάνω στη σανίδα, κάτι που θα του έσωζε τη ζωή και θα έδινε ολωσδιόλου άλλη τροπή σε μια από τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών. 

«Πρέπει να το δεις ως αστείο, έτσι δεν είναι; Η απάντηση είναι πως γαμ@@@ δεν ξέρω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω πως θα είχαμε επιβιώσει ανν είχαμε ανέβει και οι δύο στην πορτα. Νομίζω πως (ο Τζακ) θα είχε χωρέσει, αλλά η πόρτα θα είχε ανατραπεί και δε θα ήταν μια βιώσιμη ιδέα. Οπότε, το ακούσατε πρώτη φορά εδώ. Ναι, θα είχε χωρέσει, αλλά η πόρτα θα είχε βουλιάξει» ανέφερε η 47χρονη. 

Κέιτ Γουίνσλετ για το «φρικτό body shaming» στην καριέρα της: «Μου έλεγαν πως ήμουν πολύ χοντρή» στον Τιτανικό Facebook Twitter
Οι δύο πρωταγωνιστές έκτοτε διατηρούν βαθιά φιλία - Φωτ.: Getty Images

Και στο παρελθόν η ίδια έχει μιλήσει για τη σκληρή αντιμετώπιση που είχε από τα ταμπλόιντ. «Προσπαθούσα ακόμη να καταλάβω ποια στο δι@@@@ ήμουν» είχε αναφέρει στον Guardian τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Προ ημερών αποκάλυψε στους Sunday Times ότι υπήρχαν αρκετές φορές στην αρχή της καριέρας της που ο ατζέντης της δεχόταν τηλεφωνήματα από παραγωγούς, οι οποίοι ρωτούσαν για το σώμα της.

«Όταν ήμουν νεότερη, ο ατζέντης μου δεχόταν τηλεφωνήματα που έλεγαν: "Πώς είναι το βάρος της;"», είπε.

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες αν δημοσιεύσετε βίντεο από επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για ζωντανές μεταδόσεις και για δημοσίευση βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Επίθεση Ιράν στα ΗΑΕ: Ένας νεκρός και 11 τραυματίες στα αεροδρόμια του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι

Σε όλο τον Κόλπο, το Ιράν χρησιμοποίησε βαλλιστικούς πυραύλους και drones για να εξαπολύσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε συμμάχους και στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ, ΕΠΣΤΑΙΝ, ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / BBC: Το άγνωστο πρόσωπο που συνέδεε τον Άντριου με τον Τζέφρι Επστάιν

Το πρόσωπο που φέρεται να λειτούργησε για σχεδόν μια δεκαετία ως βασικός σύνδεσμος μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου, της Σάρας Φέργκιουσον και του Τζέφρι Επστάιν, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο των βασιλικών κύκλων και των διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διεθνή / Τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή: Πού είναι εγκλωβισμένοι - Μαρτυρίες από Ντουμπάι και Μπαχρέιν

Έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή, πώς είναι η κατάσταση σε μεγάλες πόλεις - «Ξυπνάμε από τις εκρήξεις, έχουμε μόνο τα ρούχα που φοράμε»
THE LIFO TEAM