Καμήλα δάγκωσε το κεφάλι υπαλλήλου ζωολογικού πάρκου και τον έσερνε για μέτρα

Καμήλα δάγκωσε το κεφάλι υπαλλήλου ζωολογικού πάρκου και τον έσερνε για μέτρα Facebook Twitter
0

Επίθεση καμήλας σε υπαλλήλους ζωολογικού κήπου στη Μινεσότα, είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας εξ αυτών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Στερνς δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στο Hemker Park & Zoo.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ενημερώθηκαν πως το θύμα, ονόματι Roger Blenker, μετέφερε το ζώο σε άλλο μέρος, όταν εκείνο τον δάγκωσε στο κεφάλι και τον έσυρε.

«Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η καμήλα έβαλε το κεφάλι του Blenker στο στόμα της, δαγκώνοντάς το. Στη συνέχεια, η καμήλα έσυρε τον Blenker από το κεφάλι περίπου πέντε μέτρα» σημειώθηκε σε σχετική ανακοίνωση. 

Ένας δεύτερος υπάλληλος, ο Seth Wickso, παρενέβη και έβαλε μία πλαστική σακούλα στο στόμα του ζώου για να σταματήσει την επίθεση και τα κατάφερε. Τότε, όμως, εκείνη στράφηκε προς το μέρος του και επιτέθηκε σε εκείνον. Ο 32χρονος μπόρεσε να το σκάσει. 

Ο Blenker μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει, ωστόσο δεν εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του. 

Η καμήλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του πάρκου, δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό και είναι καλά στην υγεία της.  

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Axios: «Θέλει δράση» - Η δυσαρέσκεια Τραμπ για το αδιέξοδο με το Ιράν πίσω από το σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Με φόντο το παρατεταμένο αδιέξοδο με το Ιράν, οι ΗΠΑ προχωρούν σε ένα νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, που συνδυάζει στρατιωτική παρουσία και διπλωματική πίεση, ανεβάζοντας εκ νέου την ένταση στην περιοχή
THE LIFO TEAM