Καμήλα δάγκωσε το κεφάλι υπαλλήλου ζωολογικού πάρκου και τον έσερνε για μέτρα

Καμήλα δάγκωσε το κεφάλι υπαλλήλου ζωολογικού πάρκου και τον έσερνε για μέτρα Facebook Twitter
0

Επίθεση καμήλας σε υπαλλήλους ζωολογικού κήπου στη Μινεσότα, είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας εξ αυτών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Στερνς δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στο Hemker Park & Zoo.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ενημερώθηκαν πως το θύμα, ονόματι Roger Blenker, μετέφερε το ζώο σε άλλο μέρος, όταν εκείνο τον δάγκωσε στο κεφάλι και τον έσυρε.

«Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η καμήλα έβαλε το κεφάλι του Blenker στο στόμα της, δαγκώνοντάς το. Στη συνέχεια, η καμήλα έσυρε τον Blenker από το κεφάλι περίπου πέντε μέτρα» σημειώθηκε σε σχετική ανακοίνωση. 

Ένας δεύτερος υπάλληλος, ο Seth Wickso, παρενέβη και έβαλε μία πλαστική σακούλα στο στόμα του ζώου για να σταματήσει την επίθεση και τα κατάφερε. Τότε, όμως, εκείνη στράφηκε προς το μέρος του και επιτέθηκε σε εκείνον. Ο 32χρονος μπόρεσε να το σκάσει. 

Ο Blenker μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει, ωστόσο δεν εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του. 

Η καμήλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του πάρκου, δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό και είναι καλά στην υγεία της.  

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομαδική αγωγή εισαγγελέων κατά του διατάγματος Τραμπ για τον τερματισμό της ιθαγένειας εκ γενετής

Διεθνή / Ομαδική αγωγή εισαγγελέων κατά του διατάγματος Τραμπ για τον τερματισμό της ιθαγένειας εκ γενετής

«Η αφαίρεση της ιθαγένειας ξεφεύγει κατά πολύ από τα νομικά όρια της εξουσίας του Αμερικανού προέδρου» ισχυρίζονται οι γενικοί εισαγγελείς πολιτειών των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Πατέρας πέταξε το μωρό του από τον 11ο όροφο» - 66 οι νεκροί από τη φωτιά στην Τουρκία

Διεθνή / «Πατέρας πέταξε το μωρό του από τον 11ο όροφο» - 66 οι νεκροί από τη φωτιά στην Τουρκία

Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ξενοδοχείο στο Μπολού της Τουρκίας - Στους 66 οι νεκροί και 51 οι τραυματίες από τη φωτιά - Χωρίς έξοδο κινδύνου το ξενοδοχείο των 810 ευρώ τη βραδιά
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ