Κάιλι Τζένερ: Έχω βιώσει επιλόχειο κατάθλιψη, δύο φορές- Η πρώτη ήταν πολύ δύσκολη

Κάιλι Τζένερ: Έχω βιώσει επιλόχειο κατάθλιψη, δύο φορές- Η πρώτη ήταν πολύ δύσκολη Facebook Twitter
Φωτ.: Vanity Fair
0

Η Κάιλι Τζένερ δήλωσε πως πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση και των δύο της παιδιών, ενώ εξομολογήθηκε πως η πρώτη φορά ήταν πιο δύσκολη. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό Vanity Fair, η Κάιλι Τζένερ ρωτήθηκε τι θα συμβούλευε τις γυναίκες που έχουν επιλόχειο κατάθλιψη. 

«Έχω βιώσει επιλόχειο κατάθλιψη, δύο φορές. Η πρώτη ήταν πολύ δύσκολη, η δεύτερη πιο διαχειρίσιμη», απάντησε αρχικά η 25χρονη, μητέρα δύο παιδιών που σήμερα είναι 5 και 2 ετών. 

«Θα έλεγα σε αυτές τις γυναίκες να μην σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και να ζουν πλήρως όλα τα συναισθήματα της στιγμής, ακόμη κι αν είναι επώδυνο. Ξέρω ότι αυτές τις στιγμές σκέφτεσαι ότι αυτό δεν θα περάσει ποτέ, πως το σώμα σου δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν, ότι ποτέ δεν θα είσαι η ίδια. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι ορμόνες, τα συναισθήματα σε αυτή τη φάση είναι πολύ πιο ισχυρά από εσένα. Η συμβουλή μου είναι να ζήσουν αυτή τη μετάβαση, χωρίς φόβο για το μετά. Ο κίνδυνος είναι να χάσουν όλα τα όμορφα της μητρότητας», συμπλήρωσε η Κάιλι Τζένερ. 

Η 25χρονη είναι η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram, όπου την ακολουθούν 380 εκατομμύρια χρήστες. Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι έχουν περισσότερους. Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει το μίσος και την κριτική στην πλατφόρμα, απάντησε ότι πλέον δεν διαβάζει τα σχόλια. 

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω διαβάσει. Αλλά δεν διαβάζω τα σχόλια πλέον. Έγινα δυνατή και συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να επιτρέπω να μπουν στη ζωή μου», δήλωσε και παραδέχθηκε ότι κάποιες φορές είναι αδύνατο να μην την επηρεάσει κάτι που είναι κατάφωρα ψευδές. 

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι αυτή την περίοδο η αγαπημένη της από τις αδελφές της, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Έχει αλλάξει τόσο πολύ τελευταία. Είμαστε πολύ συνδεδεμένες, πάντα είναι η πρώτη αδελφή μου που τηλεφωνώ όταν χρειάζομαι κάτι. Περνάμε πολλές παρόμοιες εμπειρίες τελευταία», εξήγησε, ενώ η αδελφή με την οποία έχει τα λιγότερα κοινά είναι η Κένταλ Τζένερ «χωρίς αμφιβολία». «Αλλά τα ετερώνυμα έλκονται και αυτό γίνεται με εμάς», συμπλήρωσε. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί ΛΟΑΤΚΙ+ στον κόσμο για τα ταξίδια της νέας σεζόν

Διεθνή / Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί ΛΟΑΤΚΙ+ στον κόσμο για τα ταξίδια της νέας σεζόν

Με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας και τις χιλιάδες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες σε πόλεις όλου του κόσμου προς τιμήν του Pride, νέα έρευνα αποκαλύπτει τους must - visit προορισμούς για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
LIFO NEWSROOM
Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Διεθνή / Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Η Τεχεράνη δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό της πρόγραμμα καθίστανται πλέον «ανώφελες», κατηγορώντας την Ουάσιγκτον για συνενοχή στα ισραηλινά πλήγματα
LIFO NEWSROOM
Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Διεθνή / Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Το GHF δέχεται έντονη κριτική τόσο από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όσο και από τον ΟΗΕ, για περιορισμένη διανομή βοήθειας, ελλιπή πρόσβαση και καταγγελίες για έλεγχο των δικαιούχων
LIFO NEWSROOM