Το ησυχαστήριο της Βασίλισσας Ελισάβετ: ίδιο κι απαράλλαχτο από το 1977!

0

Το δωμάτιο που βλέπετε θεωρείται το ησυχαστήριο της Βασίλισσας Ελισάβετ: η βιβλιοθήκη και το μικρό σαλόνι, στο οποίο ξεκουράζεται και μένει μακριά από όλους, όταν η ηρεμία -όπως πάντα, άλλωστε στο Μπάκιγχαμ- είναι προτεραιότητα. Όπως αποκαλύπτει σχετικό ρεπορτάζ, σ' αυτό το δωμάτιο τίποτα δεν έχει αλλάξει από το 1977, οπότε και είχε κυκλοφορήσει μία από τις λίγες φωτογραφίες της Βασίλισσας της Αγγλίας από το ησυχαστήριο της στο Balmoral, μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Και δεν είναι απλώς ότι δεν αλλάζουν ούτε καν τα υφάσματα των μαξιλαριών του καναπέ της.

Το ησυχαστήριο της Βασίλισσας Ελισάβετ: ίδιο κι απαράλλαχτο από το 1977! Facebook Twitter

Είναι ότι η Ελισάβετ φαίνεται να προτιμά τα φθηνά αντικείμενα, να μη συμπαθεί ιδιαιτέρως τις τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς μέσα σ' αυτό το δωμάτιο θα βρει κανείς ένα παλιό ραδιόφωνο και μόλις και μετά βίας μία τηλεόραση (επίσης ξεπερασμένης τεχνολογίας), αλλά και ένα θερμαντικό ηλεκτρικό σώμα. Αυτό υπολογίζεται ότι κάποτε κόστισε στη βασίλισσα γύρω στις 20 λίρες. Βέβαια, η βιβλιοθήκη - ησυχαστήριο είναι γεμάτη από σημαντικής αξίας αντίκες, μεταξύ των οποίων πανάκριβοι δερματόδετοι τόμοι σημαντικών εκδόσεων, καθώς και ένα παλιό ρολόι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Διεθνή / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεταξύ των βραβευθέντων του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μελών που τιμήθηκαν με το Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του προσφορά και την επιρροή του ως κορυφαίος αθλητής διεθνώς
THE LIFO TEAM
Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ξανανοίγει τη συζήτηση για τα όρια της πολιτισμικής ουδετερότητας

Διεθνή / Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ανοίγει νέο κύκλο αντιδράσεων

Η απόφαση της Venice Biennale να συμπεριλάβει ξανά τη Ρωσία στις εθνικές συμμετοχές του 2026 άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων από το Κίεβο, από Ευρωπαίους πολιτικούς και από τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Είναι τιμή μου να τα κρατήσω ανοιχτά για την Κίνα και άλλες χώρες»

Οι ΗΠΑ θα άρουν επίσης όλες τις κυρώσεις που σχετίζονται με το πετρέλαιο σε ορισμένες χώρες, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις τιμές της ενέργειας εν μέσω της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Τραμπ
THE LIFO TEAM