Ισραήλ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς -Νεκροί ένας 6χρονος και ένας 20χρονος

Ισραήλ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς -Ένα παιδί νεκρό Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

Ένα 6χρονο παιδί και ένας 20χρονος σκοτώθηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε πεζούς στη συνοικία Ramot στην Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ.

Όπως μεταδίδει η Jerusalem Post, επικαλούμενη την οργάνωση United Hatzalah, το συμβάν σημειώθηκε σε στάση λεωφορείου  Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση και διέταξε να ενισχυθούν οι δυνάμεις ασφαλείας και να γίνουν συλλήψεις μεταξύ ανθρώπων στο περιβάλλον του οδηγού - φερόμενου δράστη, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά στο σημείο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM