Ήρωες του Μιγιαζάκι πλημμύρισαν σταθμό του λονδρέζικου μετρό - «Για να φτιάχνει η διάθεση των επιβατών»

Ήρωες του Μιγιαζάκι πλημμύρισαν σταθμό του λονδρέζικου μετρό - «Για να φτιάχνει η διάθεση των επιβατών» Facebook Twitter
Υπάλληλος του λονδρέζικου μετρό ζωγράφισε τους ήρωες του Μιγιαζάκι για να φτιάξει τη διάθεση των επιβατών - @TownTube/Twitter
0

Οι σταθμοί του μετρό δεν είναι το πιο συναρπαστικό μέρος να περάσει κανείς την ώρα του. Στην περίπτωση του Canning Town του Λονδίνου, όμως, οι διερχόμενοι έχουν κάθε λόγο να μείνουν λίγο παραπάνω. 

Κι αυτό γιατί οι διαφημιστικές πινακίδες του σταθμού γέμισαν με τους διάσημους ήρωες του Χαγιάο Μιγιαζάκι και του θρυλικού του Studio Ghibli. 

O No-Face, η Πόνιο, ο Τότορο, ο Πόρκο Ρόσο, η Τσιχίρο, μεταξύ άλλων, «ζωντανεύουν» ξανά τη φαντασία των υπέροχων ταινιών του Μιγιαζάκι στους τοίχους του σταθμού. 

Το περιεχόμενο των πινακίδων ανανεώνεται συχνά πυκνά από έναν υπάλληλο που σκιτσάρει ή ζωγραφίσει ο ίδιος, ακόμα και τις φορές που του λείπουν υλικά ή χρώματα, για να φτιάχνει τη διάθεση των επιβατών, όπως λέει. 

Και τα καταφέρνει! Αν υπολογίσει κανείς το ενθουσιώδες feedback που λαμβάνει ο δημιουργός στον λογαριασμό @TownTube του Twitter όπου και ποστάρει τα έργα του που κατά καιρούς κοσμούν τον μουντό κόσμο τού υπόγειου σιδηροδρόμου.

Με πληροφορίες από designtaxi
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ