Ιρανός αξιωματούχος: «Θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε συνωμοσία των ΗΠΑ»

Ιρανός αξιωματούχος: «Θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε συνωμοσία των ΗΠΑ» Facebook Twitter
0

 Ένας υψηλόβαθμος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε σήμερα ότι το Ιράν θα απαντήσει από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό σε οποιαδήποτε συνωμοσία των ΗΠΑ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Σημειώνεται πως οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες είναι τεταμένες μετά τις επιθέσεις σε σαουδαραβικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.

«Αν οι Αμερικανοί σκέπτονται οποιεσδήποτε συνωμοσίες, το ιρανικό έθνος θα απαντήσει από τη Μεσόγειο μέχρι την Ερυθρά Θάλασσα και τον Ινδικό Ωκεανό», δήλωσε ο στρατηγός Γιαχία Ραχίμ-Σαφαβί, υψηλόβαθμος σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, σύμφωνα με το IRNA.

Το Ιράν αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στις επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία , οι οποίες σύμφωνα με την Τεχεράνη πραγματοποιήθηκαν από την οργάνωση των Χούτι της Υεμένης, σύμμαχο του Ιράν, η οποία έχει αναλάβει και την ευθύνη γι' αυτές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / «Ανήκει στον λαό της»: Ο λόγος που οι ΗΠΑ «χρειάζονται» τη Γροιλανδία, σύμφωνα με τον Τραμπ

Ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας «λυπάται» για το ανανεωμένο ενδιαφέρον του Τραμπ για την περιοχή - Την στήριξή του προς τη Γροιλανδία εξέφρασε και ο Εμανουέλ Μακρόν
THE LIFO TEAM