No.1

Το Ιράν θα αγοράσει 100 Airbus από τη Γαλλία

Το Ιράν θα αγοράσει 100 Airbus από τη Γαλλία Facebook Twitter
0

Το Ιράν κατέληξε σε συμφωνία με την ευρωπαϊκή αεροδιαστημική κοινοπραξία Airbus για την αγορά 100 αεροσκαφών, ενώ το πρώτο από αυτά, αναμένεται να παραδοθεί στα μέσα Ιανουαρίου, σύμφωνα με σημερινή δήλωση υψηλόβαθμου αξιωματούχου.

 

Η υπογραφή της συμφωνίας που περιλαμβάνει την πώληση αεροσκαφών στο Ιράν τόσο στενής , όσο κι ευρείας ατράκτου των τύπων Α320, Α321, Α330 κι Α350, αναμένεται σήμερα ή αύριο.

 

Η σύμβαση, μεταξύ της Iran Air και της Boeing, είναι 10ετούς διάρκειας. 



0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM