ΗΠΑ: Μαζικές δολοφονίες στο Ιλινόι- 7 νεκροί

ΗΠΑ: Μαζικές δολοφονίες μέσα σε σπίτια στο Ιλινόι - Ο δράστης αυτοκτόνησε Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Νεκροί εντοπίστηκαν μέσα στα σπίτια τους επτά άνθρωποι στην πολιτεία Ιλινόι των ΗΠΑ. Ο δράστης αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά.

Οι αρχές του Ιλινόι από χθες αναζητούσαν τον νεαρό, ο οποίος κατηγορείται για τις δολοφονίες επτά ανθρώπων, μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων τους. Οι νεκροί βρέθηκαν με τραύματα από σφαίρες σε δυο σπίτια, οι οποίες βρίσκονταν σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο, στην πόλη Τζολιέτ.

Χθες ο επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Τζολιέτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το περιστατικό τόνισε πως «συνολικά επτά άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι». Ύποπτος σύμφωνα με τις αρχές ήταν ο 23χρονος Ρόμιο Νάνς, ο οποίος ήταν κάτοικος της περιοχής όπου εντοπίστηκαν τα θύματα. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο φερόμενος ως δράστης αυτοκτίνησε.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Ρόμιο Νανς εντοπίστηκε από τους σερίφηδες κοντά στη Νατάλια του Τέξας και «πιστεύεται ότι ο Νανς αυτοκτόνησε με πιστόλι μετά από αντιπαράθεση με αστυνομικούς του Τέξας». Τα κίνητρα των δολοφονιών δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, αλλά ο 23χρονος γνώριζε τα θύματα.

Με πληροφορίες από ABC News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM