ΗΠΑ: Εστιάτορας βοηθά με δικά του χρήματα άλλα εστιατόρια που επλήγησαν από την πανδημία

This restaurant owner spent $2,000 from his advertising money to promote his competitors Facebook Twitter
cnn
0

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Ουισκόνσιν διέθεσε τα δικά του χρήματα για να βοηθήσει τα τοπικά εστιατόρια που έχουν πληγεί σοβαρά από την πανδημία.

Ο Adolfo Melendez, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Tex-Mex El Mezcal στο Stevens Point του Ουισκόνσιν, αγόρασε κουπόνια αξίας 2.000 δολαρίων για εστιατόρια της περιοχής του. «Αν βοηθήσεις ένα άτομο και αυτό βοηθήσει ένα τρίτο, αυτό θα βοηθήσει πολύ», δήλωσε στο CNN.

Από την 1η Δεκεμβρίου, περισσότερα από 110.000 εστιατόρια στις ΗΠΑ έκλεισαν είτε προσωρινά είτε έβαλαν λουκέτο λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Εστιατορίων.

This restaurant owner spent ,000 from his advertising money to promote his competitors Facebook Twitter

«Περίπου το 35% των εστιατορίων εξακολουθούν να αγωνίζονται να παραμείνουν όρθια», δήλωσε ο Melendez στο CNN. Όπως εξήγησε, πήρε την ιδέα να βοηθήσει τους συναδέλφους του, ιδιοκτήτες εστιατορίων, καθώς μια εταιρεία μεσίτων βοήθησε το δικό του εστιατόριο στην αρχή της πανδημίας. Μάλιστα, «αγόρασαν 300 δολάρια σε κουπόνια- δωροκάρτες για το εστιατόριό μου», είπε.

Στα τέλη του περασμένου έτους, άρχισε να αγοράζει και ο ίδιος δωροκάρτες από τοπικά εστιατόρια και να τις δίνει σε πελάτες μέσω της σελίδας του εστιατορίου του στο Facebook.  Οι εστιάτορες που δέχτηκαν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, δήλωσαν ότι ήταν υπόχρεοι για τη γενναιοδωρία του Melendez και αντιλαμβάνονται ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια της πανδημίας μόνο με συνεργασία. «Στην covid-19 περίοδο που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό να προτιμάμε τα τοπικά, μικρά παραδοσιακά καταστήματα», δήλωσε ο Pete Ananiadis του Olympia Family Restaurant. «Είναι για όλους μια δύσκολη στιγμή» πρόσθεσε.

Ο Melendez είπε ότι είναι σημαντικό να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να παραμείνουν ανοιχτές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, επειδή είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της περιοχής. «Αυτός ο κλάδος μας κρατά ζωντανούς», είπε.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόφαση σταθμός για τον υπερτουρισμό στην Μαδρίτη: Κλείσιμο τουριστικών διαμερισμάτων έπειτα από παράπονα οικογένειας

Διεθνή / Απόφαση σταθμός για τον υπερτουρισμό στην Μαδρίτη: Κλείσιμο τουριστικών διαμερισμάτων έπειτα από παράπονα οικογένειας

Η οικογένεια, η οποία έχει δύο παιδιά, κατήγγειλε ότι υπέφερε από έντονο στρες, άγχος και αϋπνία λόγω της θορυβώδους και ανάρμοστης συμπεριφοράς των μεθυσμένων επισκεπτών των τουριστικών διαμερισμάτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Διεθνή / Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με σακάκι Christian Dior και σκουλαρίκια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τιμώντας τη γαλλοβρετανική φιλία και την παράδοση του οίκου
LIFO NEWSROOM
Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Διεθνή / Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Το λιμάνι του Ρότερνταμ προετοιμάζεται για ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση, διαθέτοντας χώρο για πολεμικά πλοία και κρίσιμα εφόδια - Πώς η Ευρώπη αναδιαμορφώνει την αμυντική της στρατηγική
LIFO NEWSROOM