ΗΠΑ: Αστυνομική καταδίωξη για 12χρονο που ταξίδεψε 250 χλμ. με το αυτοκίνητο του παππού του

Facebook Twitter
0

Ένα 12χρονο αγόρι έκλεψε το αυτοκίνητο του παππού του και οδήγησε πάνω από 250 χιλιόμετρα στα βουνά της Πολιτείας Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, πριν τον σταματήσει η αστυνομία έπειτα από σύντομη καταδίωξη.

Την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, το αγόρι, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γκραντ, αφού το αστυνομικό τμήμα μίας τοπικής πόλης ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι είχε κλέψει το αυτοκίνητο του παππού του, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη στο Facebook.

Όταν οι αρχές ενημερώθηκαν ότι το παιδί ενδέχεται να κατευθυνθεί προς την κομητεία Γκραντ, «η μονάδα τροχαίας του σερίφη πήγε να αναζητήσει το αυτοκίνητο και το βρήκε γύρω στις 10:20 π.μ. σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο της οδού Lowry στην κοινότητα Larson», έγραψε το γραφείο του σερίφη.

Ο 12χρονος οδηγός «στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς σε μια σύντομη καταδίωξη που τερματίστηκε με ασφάλεια κοντά στην οδό Ράνταλφ και την πολιτειακή οδό 17, όταν ένας αστυνομικός εφάρμοσε έναν ελιγμό τύπου PIT στο κλεμμένο αυτοκίνητο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο ελιγμός PIT είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι αστυνομικοί ακινητοποιούν οχήματα σε κίνηση, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Seattle Times, το παιδί οδήγησε το όχημα για 259 χιλιόμετρα. Όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές, κανείς δεν τραυματίστηκε κατά την καταδίωξη και οι ζημιές στο όχημα περιγράφονται ως «ελάχιστες».

Μόλις τέθηκε υπό αστυνομική επιτήρηση, το αγόρι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Δικαιοσύνης Ανηλίκων της κομητείας Τσέλαν και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «υποψία κατοχής κλεμμένου οχήματος και κακούργημα διαφυγής», δήλωσαν οι αρχές.

Με πληροφορίες από People


 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM
Πίτερ Μάντελσον στο BBC: «Δεν είδα ποτέ νεαρές γυναίκες στις επισκέψεις μου στον Έπσταϊν»

Διεθνή / Πίτερ Μάντελσον στο BBC: «Δεν είδα ποτέ νεαρές γυναίκες στις επισκέψεις μου στον Έπσταϊν»

«Αν ήξερα ή αν είχα οποιαδήποτε εμπλοκή, φυσικά θα απολογούμουν. Όμως δεν ήμουν ούτε συνένοχος ούτε ενήμερος για όσα έκανε» υποστήριξε στην πρώτη συνέντευξή του μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
Αψηφούν την καταστολή οι διαδηλωτές στο Ιράν – Σκληρές συγκρούσεις καταγράφονται σε βίντεο

Διεθνή / Αψηφούν την καταστολή οι διαδηλωτές στο Ιράν – Σκληρές συγκρούσεις καταγράφονται σε βίντεο

Παρά τη σκληρή καταστολή, τις απειλές για θανατικές ποινές και το μπλακάουτ στο διαδίκτυο, οι διαδηλωτές στο Ιράν συνεχίζουν τις μαζικές κινητοποιήσεις σε δεκάδες πόλεις, με δεκάδες νεκρούς, χιλιάδες συλλήψεις και έντονη διεθνή ανησυχία για κλιμάκωση της κρίσης
THE LIFO TEAM