ΗΠΑ: 19χρονος επιχείρησε να ανατινάξει αυτοκίνητο έξω από το Πεντάγωνο

ΗΠΑ: 19χρονος επιχείρησε να ανατινάξει αυτοκίνητο έξω από το Πεντάγωνο Facebook Twitter
0

Ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστή οδηγείται σήμερα ένας άνδρας στις ΗΠΑ με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να ανατινάξει ένα αυτοκίνητο έξω από το Πεντάγωνο.

Ο Μάθιου Ντμίτρι Ρίτσαρντσον, ένας 19χρονος από το Άρκανσο, συνελήφθη από έναν αστυνομικό στο Πεντάγωνο χθες, ενώ προσπαθούσε να ανατινάξει το όχημα σε έναν χώρο στάθμευσης του κτιρίου, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο αστυνομικός παρατήρησε ότι ο Ρίτσαρντσον επιχειρούσε να βάλει φωτιά σε ένα κομμάτι ύφασμα, το οποίο είχε τοποθετήσει στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου. Δεν σημειώθηκε έκρηξη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον αστυνομικό ότι σκόπευε να «ανατινάξει αυτό το όχημα».

Ο 19χρονος τράπηκε σε φυγή όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να τον συλλάβει και πήδηξε από έναν φράκτη στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον.

Συνελήφθη μία ώρα αργότερα από αστυνομικούς του Πενταγώνου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM