Ινδονησία: Τουλάχιστον 18 νεκροί και 5 αγνοούμενοι από πλημμύρες στο νησί Σουμάτρα

Ινδονησία: Τουλάχιστον 18 νεκροί και 5 αγνοούμενοι από πλημμύρες στο νησί Σουμάτρα Facebook Twitter
Φωτ: youtube
0

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε αγνοούνται από πλημμύρες και κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στο νησί Σουμάτρα της Ινδονησίας, δήλωσε σήμερα ένας τοπικός αξιωματούχος.

Καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν πλημμύρες και κατολισθήσεις στην περιοχή Πεσισίρ Σελατάν της επαρχίας Δυτικής Σουμάτρας, εξωθώντας περίπου 46.000 ανθρώπους να αναζητήσουν καταφύγιο.

«Δεκαοκτώ άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί. Πέντε αγνοούνται», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ντόνι Γκουσριζάλ, υποδιευθυντής της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών της περιοχές. Ερείπια και συντρίμμια από τις καταστροφές εμποδίζουν το έργο των διασωστών, συμπλήρωσε.

Το Σάββατο το βράδυ (τοπική ώρα), συνεχίζονταν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές του Πεσισίρ Σελατάν, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου. Τουλάχιστον 14 σπίτια θάφτηκαν από την κατολίσθηση, περισσότερα από 20.000 σπίτια πλημμύρισαν και οκτώ γέφυρες κατέρρευσαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θα διατάξει έρευνα για τις φερόμενες σχέσεις Έπσταϊν και Κλίντον

Διεθνή / Ο Τραμπ θα διατάξει έρευνα για τις φερόμενες σχέσεις Έπσταϊν και Κλίντον

«Ο Έπσταϊν ήταν Δημοκρατικός, και είναι πρόβλημα των Δημοκρατικών...Όλοι ξέρουν για αυτόν. Μην χάνετε τον χρόνο σας με τον Τραμπ. Έχω μια χώρα να διοικήσω!», έγραψε σε ανάρτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ
LIFO NEWSROOM
«Πράσινη ζώνη» και «κόκκινη ζώνη»: Tο αμερικανικό σχέδιο που αλλάζει τον χάρτη της Γάζας

Διεθνή / «Πράσινη ζώνη» και «κόκκινη ζώνη»: Tο αμερικανικό σχέδιο που αλλάζει τον χάρτη της Γάζας

Κεντρικό στοιχείο του αμερικανικού σχεδιασμού είναι η δημιουργία μιας διεθνούς δύναμης σταθεροποίησης, που προβλέπεται να στηριχθεί κυρίως σε ευρωπαϊκά στρατεύματα
LIFO NEWSROOM