Indiana Jones 5: Ο Χάρισον Φορντ επιβεβαίωσε ότι αυτή είναι η τελευταία του εμφάνιση στο franchise

Ο Χάρισον Φορντ ανακοίνωσε ότι το «Indiana Jones 5» θα είναι η τελευταία του εμφάνιση στο franchise Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο Χάρισον Φορντ επιβεβαίωσε ότι η πέμπτη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς θα είναι και η τελευταία του στο franchise.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο D23 Expo της Disney το Σάββατο για να παρουσιάσει το τρέιλερ από την επερχόμενη ταινία, μαζί με την Κάθλιν Κένεντι της Lucasfilm, τον σκηνοθέτη Τζέιμς Μάνγκολντ (Logan) και την Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ.

Μιλώντας για την ταινία, ο Φορντ, ο οποίος εμφανίστηκε συγκινημένος μετά το τρέιλερ, είπε δείχνοντας την συμπρωταγωνίστριά του ότι «Είμαι πολύ περήφανος και σας λέω ότι αυτή εδώ η ταινία είναι φανταστική και αυτή (η Γουόλερ Μπριτζ) είναι ένας από τους λόγους».

«Οι ταινίες του Ιντιάνα Τζόουνς αφορούν το μυστήριο και περιπέτεια, αλλά και την καρδιά, και είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που έχουμε μια πραγματικά ανθρώπινη ιστορία να πούμε, καθώς και μια ταινία που θα σας συγκλονίσει».

Ο Φορντ αργότερα δήλωσε πως αυτή θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στη σειρά ταινιών του Ιντιάνα Τζόουνς ενώ πρόσθεσε: «Αυτό ήταν! Δεν θα ξαναπέσω για σας».

Το Indiana Jones 5 είναι η πρώτη ταινία που δεν σκηνοθετεί ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος ωστόσο είναι στην παραγωγή.

Μαζί με τους Φορντ και Γουόλερ-Μπριτζ, στο Indiana Jones 5 πρωταγωνιστούν οι John Rhys-Davies ως Sallah, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renee Wilson, Toby Jones, Antonio Banderas και Oliver Richters.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM