Ινδία: Νύφη πέθανε από έμφραγμα - Ο γάμος συνεχίστηκε με τον χήρο να παντρεύεται την αδελφή του θύματος

Ινδία: Νύφη πέθανε από ανακοπή - Ο γάμος συνεχίστηκε με τον χήρο να παντρεύεται την αδερφή του θύματος Facebook Twitter
0

Νύφη στην Ινδία πέθανε κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής και η οικογένειά της αποφάσισε να παντρέψει τη νεότερη αδελφή της με τον χήρο γαμπρό. 


Η Σούρμπχι που στην εικόνα φαίνεται να φορά κόκκινο σάρι και χρυσό περιδέραιο, υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του γάμου και λίγο μετά ντόπιος γιατρός πιστοποίησε το θάνατό της. 

Μετά το συμβάν, η δύο οικογένειες αποφάσισαν να αντικαταστήσουν αμέσως την νύφη, δίνοντας το χέρι της μικρότερης αδελφής της Νίσα, στον γαμπρό. 


Η δεύτερη γαμήλια τελετή ξεκίνησε ενώ η σορός της Σούρμπχι βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο. 

Επρόκειτο για «δύσκολη απόφαση» παραδέχεται ο θείος των κοριτσιών. 

«Δεν έχουμε βιώσει ξανά τόσο ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει το πένθος για το θάνατό της και την ευτυχία για το γάμο» λέει ο ίδιος. 

Ο αδερφός της νεκρής νύφης και της νεόνυμφης είπως πως «ήταν σκληρό να ξέρουμε πως η σορός βρισκόταν σε ένα δωμάτιο ενώ στο διπλανό ετοιμαζόταν η νύφη. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε». 


Παρά τη συντριβή της η μητέρα του θύματος ζήτησε να συνεχιστεί το μυστήριο. 


Πιστεύεται πως, στην Ινδία των καστών και των κοινωνικών συμβολαίων, είναι πολύ πιθανό οι δύο οικογένειες να οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση για κοινωνικούς λόγους, είτε προίκας είτε στίγματος. 

Με πληροφορίες από The Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM