Ένα πολύ καλό μάθημα ώστε την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτική σχετικά με το πού βγάζει φωτογραφίες selfie πήρε μια γυναίκα στο Λος Άντζελες, μόνο που το πλήρωσε πολύ ακριβά, αφού κατέστρεψε έργα τέχνης συνολικής αξίας 200.000 δολαρίων.

 

Η γυναίκα είχε επισκεφθεί με μια φίλη της την έκθεση «Hypercaine» στο The 14th Factory, που φιλοξενεί μια συλλογή από γλυπτά στέμματα. Κάποια στιγμή αποφάσισε να βγάλει μια selfie μπροστά από τα εκθέματα, που είναι τοποθετημένα το καθένα ξεχωριστά σε βάσεις, βαλμένες σε σειρές. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου, η γυναίκα πόζαρε μπροστά σε μία από τις σειρές και κατά λάθος παραπάτησε πέφτοντας πάνω σε μία από τις βάσεις. Στη συνέχεια φαίνεται η βάση να πέφτει παρασύροντας σε ντόμινο άλλες δέκα δίπλα της, ενώ τα στέμματα πέφτουν κάτω.

 

Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο:

 

 

 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του χώρου που φιλοξενείται η έκθεση, κάποια από τα έργα τέχνης έχουν υποστεί ολική καταστροφή και είναι αμφίβολο αν θα αποκατασταθεί η ζημιά που έχουν, ενώ άλλα επιδιορθώθηκαν. Το συνολικό κόστος από το παραπάτημα της γυναίκας υπολογίζεται στα 200.000 δολάρια.

 

Σε σχετική ανάρτηση μετά το συμβάν, οι υπεύθυνοι της έκθεσης ανέφεραν πως δεν σκοπεύουν να κυνηγήσουν νομικά την γυναίκα ούτε να την βάλουν να πληρώσει τη ζημιά που προκάλεσε, καθώς «είναι φοιτήτρια και είναι σαφές πως το έκανε κατά λάθος». 

 

Κάποιοι πάντως  πιστεύουν πως όλο το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο προκειμένου να δοθεί δημοσιότητα στην έκθεση