Η Σίνθια Νίξον πριν και μετά από το "Sex and the City": η προσωπική ιστορία μιας θαρραλέας ηθοποιού

0

Για κάποιους, η υποψηφιότητα της ηθοποιού Σίνθια Νίξον για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης αποτέλεσε έκπληξη. Όσοι, ωστόσο, γνώριζαν την ακτιβιστική δράση της ηθοποιού για μία σειρά λεπτών ζητημάτων -τα δικαιώματα των γυναικών στον χώρο του θεάματος, τη στήριξη στους γκέι γάμους, κ.α- δεν εντυπωσιάστηκαν. 

Άλλωστε, η προσωπική της διαδρομή, πέρα και πριν από την επιτυχία του "Sex and the City" περιγράφει μια γυναίκα που αντιμετώπισε όλες τις πιθανές δυσκολίες, αλλά και κάποια που δεν παραιτείται εύκολα. Όσο για τη σύγχυση που επικρατεί αναφορικά με το επώνυμο της, που παραπέμπει στον σκανδαλώδη πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, ας πούμε ότι πρόκειται απλώς για συνεπωνυμία. 

Στο βίντεο υπάρχει μία ωραία σύνοψη της ζωής της μαχητικής ηθοποιού από τα πρώτα της βήματα, μέχρι και τα σημερινά που τελικά την οδήγησαν στην ενεργό πολιτική δράση. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε άμβλωση σε μία 10χρονη επιζώσα βιασμού – τώρα την τιμωρούν

Διεθνή / Έκανε άμβλωση σε μία 10χρονη επιζώσα βιασμού – τώρα την τιμωρούν

Λέγεται Κέιτλιν Μπέρναρντ, είναι γυναικολόγος, ανέλαβε την πολυσυζητημένη περίπτωση άμβλωσης μίας 10χρονης εγκύου, επιζώσας βιασμού: τώρα η περίπτωσή της χρησιμοποιείται για να τρομοκρατηθεί κάθε ευσυνείδητος γυναικολόγος στις ΗΠΑ
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ