Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε δώρο εισιτήρια για τους Metallica σε έναν 12χρονο, που μάζευε υπογραφές στο ίντερνετ για να έρθει το αγαπημένο του συγκρότημα στη χώρα για συναυλία. 

 

Ο Ουίλιαμ Μπους ξεκίνησε πέρυσι ένα petition για να φέρει τους Metallica στη Νέα Ζηλανδία. Έξι μήνες αργότερα και έχοντας συγκεντρώσει περίπου 7.000 υπογραφές, το συγκρότημα ανακοίνωσε πως θα δώσει μια συναυλία στο Όκλαντ στις 31 Οκτωβρίου μαζί με τους Slipknot. 

 


Και την Παρασκευή, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, έκανε έκπληξη στον 12χρονο δίνοντάς του δυο δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία.

 

«Μου είπαν πως η καμπάνια σου έκανε όντως τη διαφορά για τους Metallica και τους διοργανωτές», είπε η πρωθυπουργός όταν συναντήθηκε με τον 12χρονο και τον ευχαρίστησε εκ μέρους των θαυμαστών της μπάντας στη Νέα Ζηλανδία. 

 

 

Η διαδικτυακή καμπάνια του Ουίλιαμ στο Change.org ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που επισκεφτήκατε τη Νέα Ζηλανδία και όλοι ελπίζουμε να επιστρέψετε!», έγραφε μεταξύ άλλων ο 12χρονος. 

 

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε δώρο σε 12χρονο εισιτήρια για τους Metallica

 

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε δώρο σε 12χρονο εισιτήρια για τους Metallica

 

Ο Ουίλιαμ άκουσε τα νέα στο ραδιόφωνο αλλά δεν είχε ιδέα όταν τον κάλεσαν να πάει στο Όκλαντ πως θα συναντούσε την πρωθυπουργό. 

 

«Ίσως χρειαστεί να αγοράσουμε δυο ακόμη εισιτήρια», σχολίασε ο ίδιος, εξηγώντας πως δυσκολεύεται να επιλέξει ποιος θα τον συνοδεύσει- ο πατέρας του ή ο 15χρονος αδερφός του. 

 

Με πληροφορίες από BBC