Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε δώρο σε 12χρονο εισιτήρια για τους Metallica

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε δώρο σε 12χρονο εισιτήρια για τους Metallica Facebook Twitter
0

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε δώρο εισιτήρια για τους Metallica σε έναν 12χρονο, που μάζευε υπογραφές στο ίντερνετ για να έρθει το αγαπημένο του συγκρότημα στη χώρα για συναυλία. 

Ο Ουίλιαμ Μπους ξεκίνησε πέρυσι ένα petition για να φέρει τους Metallica στη Νέα Ζηλανδία. Έξι μήνες αργότερα και έχοντας συγκεντρώσει περίπου 7.000 υπογραφές, το συγκρότημα ανακοίνωσε πως θα δώσει μια συναυλία στο Όκλαντ στις 31 Οκτωβρίου μαζί με τους Slipknot. 


Και την Παρασκευή, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, έκανε έκπληξη στον 12χρονο δίνοντάς του δυο δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία.

«Μου είπαν πως η καμπάνια σου έκανε όντως τη διαφορά για τους Metallica και τους διοργανωτές», είπε η πρωθυπουργός όταν συναντήθηκε με τον 12χρονο και τον ευχαρίστησε εκ μέρους των θαυμαστών της μπάντας στη Νέα Ζηλανδία. 

Η διαδικτυακή καμπάνια του Ουίλιαμ στο Change.org ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που επισκεφτήκατε τη Νέα Ζηλανδία και όλοι ελπίζουμε να επιστρέψετε!», έγραφε μεταξύ άλλων ο 12χρονος. 

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε δώρο σε 12χρονο εισιτήρια για τους Metallica Facebook Twitter
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε δώρο σε 12χρονο εισιτήρια για τους Metallica Facebook Twitter

Ο Ουίλιαμ άκουσε τα νέα στο ραδιόφωνο αλλά δεν είχε ιδέα όταν τον κάλεσαν να πάει στο Όκλαντ πως θα συναντούσε την πρωθυπουργό. 

«Ίσως χρειαστεί να αγοράσουμε δυο ακόμη εισιτήρια», σχολίασε ο ίδιος, εξηγώντας πως δυσκολεύεται να επιλέξει ποιος θα τον συνοδεύσει- ο πατέρας του ή ο 15χρονος αδερφός του. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM